Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Πέντε ματς κι ένα fun bet του 5.00!

Βγήκε ένα μικρό ταμειάκι χθες αλλά γενικώς δεν πήγε καλά το πράγμα. Πέρασε η δυάδα με Χ ημίχρονο στο Ολανένσε – Αρούκα (1.91) και το g/g στο Ελαζίγκσπορ – Γκεντσλερμπιρλιγκί (1.62) αλλά γενικώς τα άλλα πήγαν… άκλαφτα. Προχωράμε.

Μονακό – Λυών: φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε τον άσο στο 1.40+, όσο ήταν κάποτε το… διπλό. Προφανώς δεν έχει αξία, προτιμώ το over που πληρώνει καλύτερα.

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ: η νίκη αλλά, κυρίως, το πώς αυτή ήρθε με τη Μακάμπι δίνει έξτρα ώθηση στον ΠΑΟΚ

που οφείλει να παραμείνει κοντά στον Ολυμπιακό.

Πόρτο – Σπόρτινγκ: Στο ντέρμπι κορυφής η Πόρτο πάει ως πρωτοπόρος αλλά με παραπάνω κούραση από τη Σπόρτινγκ, η οποία δεν έχει φέτος ευρωπαϊκά ματς και, ελέω Ζαρντίμ, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Γκολ εκατέρωθεν η επιλογή.

Η… συντηρητική επιλογή είναι το goal/goal, η ρισκαδόρικη είναι το διπλό. Ο Ζαρντίμ έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην αναγεννημένη φέτος Σπόρτινγκ και τα «λιοντάρια»… μπορούν. Ειδικά τώρα, με την Πόρτο να δείχνει στην Ευρώπη ότι έχει «αδυναμίες».

Μαρίτιμο – Εστορίλ: Εχει καιρό να κάνει καλό ματς η Μαρίτιμο, έχει ακόμη μεγαλύτερο διάστημα να κάνει νίκη εντός (από τις 18 Αυγούστου, επικρατώντας τότε της Μπενφίκα). Με την Εστορίλ να έρχεται από ευρωπαϊκό ματς, δεν είναι κακή η σκέψη.

Κόνιασπορ – Μπούρσασπορ: Σε ανοδική πορεία η απόδοση αμφότερων. Αν και τη… συμπαθώ και με πληρώνει συχνά, θα είναι… too much για την Μπούρσασπορ να κάνει και τρίτη σερί νίκη. Συν ότι η Κόνιασπορ παίζει κλασικά καλά στο Ικόνιο, βγάζοντας πολλές φάσεις. Εξ ου και το προτεινόμενο over.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα