Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Με ίδια τακτική

Χθεσινός απολογισμός: Μαύρο… Σάββατο ήταν το χθεσινό. Μέσα στο παιχνίδι είναι οι κακές ημέρες όταν κυνηγάς μεγάλες αποδόσεις, πάντως για ένα γκολ (της Ρεν, που δεν μπήκε ποτέ) θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η τριάδα, μαζί με άσο Καραμπούκ (1.60) και goal/goal Μονς (1.67). Από τα μεγάλα, πέρασε μόνο το διπλό της Κασίμπασα (2.90).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 15 ματς πονταρίστηκαν 300 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» μόλις 123,4 ευρώ.

Ματς τα έδωσε μεσοβδόμαδα και πάει να μας τα πάρει πίσω; Προσωπικά θα επιμείνω στην ίδια

τακτική, ήτοι κυρίως ποντάρισμα σε μεγάλες αποδόσεις.

* Ατβίνταμπεργκ – Γκέτεμποργκ: η ιστορική Γκέτεμποργκ κάνει εξαιρετική εκκίνηση και σκοράρει συχνά, η γηπεδούχος στερείται ποιότητας από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ισως κριθεί στο γκολ.

* Αντάλιασπορ – Μπούρσασπορ: με ρίσκο η ισοπαλία που έχει να φέρει επτά ματς η Αντάλιασπορ και εννέα η Μπούρσασπορ.

* Γκεντσλερμπιρλιγκί – Φενερμπαχτσέ: δεν είναι κακή η τιμή του διπλού και το αποδέχομαι για ποντάρισμα. Οποτε διεκδικεί τίτλο τέτοιον καιρό η Φενέρ, δύσκολα ή εύκολα παίρνει τα ματς που πρέπει. Κι ας δίνει έβδομο αγώνα μέσα σε 22 ημέρες (!), κι ας έχει να σκέφτεται το επικείμενο ματς με την Μπενφίκα.

* Καϊσερίσπορ – Σίβασπορ: μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο έχει η Καϊσερίσπορ, συν ότι είναι πιο ξεκούραστη από τη Σίβασπορ που είχε μεσοβδόμαδα τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Τραμπζονσπόρ.

* Κατάνια – Παλέρμο: η Παλέρμο να κάνει δεύτερο σερί διπλό, μετά τη Σαμπντόρια, είναι κομμάτι δύσκολο, πολλώ δε μάλλον στο ντέρμπι μίσους της Σικελίας. «Παίζει» η μοιρασιά.

* Λίβερπουλ – Τσέλσι: στο «Ανφιλντ» και σε τέτοιου είδους μεγάλα παιχνίδια η Λίβερπουλ παρατάσσει την πολύ βαριά φανέλα της, με την Τσέλσι να έχει να σκέπτεται και το Γιουρόπα Λιγκ. Και μιλάμε για μια Τσέλσι που το τελευταίο δίμηνο νίκησε εκτός μόνο τη Φούλαμ, μόλις την Τετάρτη.

* Μπέιρα Μαρ – Ζιλ Βιθέντε: δεν είναι… τελειωμένη ακόμη η Μπέιρα Μαρ, που δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη, απέναντι στην ασταθή και προερχόμενη από τέσσερις ήττες στις τελευταία πέντε εξορμήσεις Ζιλ Βισέντε. Με ρίσκο στον άσο.

* Μπρομαποΐκαρνα – Χέλσινγκμποργκ: η προ διετίας πρωταθλήτρια Χέλσινγκμποργκ έριξε τέσσερα στη Νορκέπινγκ την Πέμπτη αλλά σταθερή δεν είναι, η «Μπρόμα» πήρε 1-1 από την ισχυρή Τζουργκάρντεν. Πιθανή η μοιρασιά.

* Νανσί – Εβιάν: στην τελευταία πεντάδα αγώνων τους καθεμιά πήρε από 10 βαθμούς με τρεις νίκες. Μπορεί η Εβιάν να έπαιξε 120 λεπτά με την Παρί για το Κύπελλο την Τετάρτη αλλά έχει δείξει ότι έχει αντοχές. Αλλη μια πιθανή ισοπαλία.

* Ντεπορτίβο λα Κορούνια – Αθλέτικ Μπιλμπάο: μόλις μια ισοπαλία στα τελευταία 13 ματς η Ντέπορ, χωρίς ισοπαλία εδώ και 9 αγωνιστικές οι Βάσκοι. Γιατί όχι;

* Ρεμς – Βαλενσιέν: ισόβαθμες και απέχουν 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, η Βαλενσιέν έδειξε καλά στοιχεία στο ματς με τη Σεντ Ετιέν, έχει να κάνει «διπλό» από τον… Νοέμβριο την ώρα που η Ρεμς με 11 βαθμούς (3-2-0) στα τελευταία πέντε εντός ξεπέρασε… εαυτόν. Ρισκάρω με το διπλό.

* Skoda ΞάνθηΑρης: τα Πηγάδια θα γίνουν… Χαριλάου. Διπλό.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα