Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Γκολ από ημίχρονο

Χθεσινός απολογισμός: θεωρητικά… μέσα έπεσε η στήλη ποντάροντας στον άσο της Μπάγερν στο ημίχρονο, πρακτικά όχι αφού περίμενα το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ να είναι το πρώτο και το τα γκολ να είναι μέχρι 3. Πλήρωσε μόνο το ημίχρονο (2.70) και έβριζα ολοβραδίς τον Σβαϊνστάιγκερ που τον είχα ποντάρει για σκόρερ!

Η θεωρία του 20ευρου: σε 5 πονταρίσματα (από 20 έκαστος) και 2 fun

bets (από 10) πονταρίστηκαν 120 ευρώ και «γύρισαν» μόνο 54. Ψιλοντεφορμέ η στήλη…

Ηταν 13 Φεβρουαρίου όταν έγραφα ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο προτιμά, και του ταιριάζει, τη ρεβάνς εκτός έδρας παρά εντός. Με την Ντόρτμουντ όμως διαφέρει αφενός διότι οι Βεστφαλοί έχουν τεράστια ισχύ στις όχθες του Ρουρ αφενός, και αφετέρου επειδή αναμένω να αγωνιστούν όπως στο πρώτο ματς με τη Μάλαγα, στην Ανδαλουσία.

Εκεί όπου οι περσινοί πρωταθλητές Γερμανίας, με έξοχη κίνηση χωρίς την μπάλα βρίσκονταν με… κλειστά μάτια κι αν ο Γκέτσε ήταν στοιχειωδώς πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια θα είχαν σκοράρει. Ο Γίργκεν Κλοπ θεωρεί ότι παίζει κάτι σαν την… Μπαρτσελόνα αναφορικά με την τακτική. Ισως ναι αλλά το σύστημα δεν είναι όμοιο με την «αιώνιᨻ αντίπαλο της Ρεάλ, αφού ο Κλοπ εφαρμόζει 4-2-3-1 με τις προωθήσεις του Γιουντογκάν καθώς και την ανέαη κίνηση του πιο ελπιδοφόρου δημιουργικού διδύμου στον κόσμο, Ρόις και Γκέτσε.

Από τη Ρεάλ αναμένω παιχνίδι σε όλο το πλάτος του γηπέδου, κάθετη ανάπτυξη με διεισδύσεις των επιθετικών ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Βεστφαλών, διαγώνιες κινήσεις από Ρονάλντο και Ντι Μαρία για να μπαίνουν στην περιοχή αλλά όχι πίεση ψηλά, όπως συνηθίζει. Διότι θα το πληρώσει. Α, και την πρώτη πάσα γινόταν στον Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος θα ξεκινά τις προσπάθειες αρκετά πίσω εξαιτίας του αναμενόμενου απλώματος των δύο ομάδων σε όλο το γήπεδο.

Τι ποντάρουμε; Αν και ΡΕΑΛιστής (θα το σηκώσουμε φέτος, έχει… μαλλιάσει η γλώσσα μου) δεν μας… βλέπω καλά στη Βεστφαλία. Γενικώς οι γερμανικές ομάδες δεν είναι το φόρτε ούτε του Μουρίνιο ούτε της Ρεάλ αλλά είναι σαφώς προτιμότερη η Ντόρτμουντ από την Μπάγερν.

Μια Ντόρτμουντ που σκόραρε και στα πέντε εντός έδρας ματς στο Champions League φέτος και στα 3/5 ημίχρονα: όχι με τον Αγιαξ (0-0, πρεμιέρα ομίλων που νίκησε 1-0), όχι με τη Μάντσεστερ Σίτι (0-0, 1-0 τελικό). Η δε Ρεάλ σκόραρε σε όλα τα εκτός Μαδρίτης, κατά μέσο όρο βάζει δύο αλλά υπάρχει εκείνο το 4-1 στο Αμστερνταμ που μεγαλώνει το μέσο όρο. Και, ακόμη πιο εντυπωσιακό, σκόραρε σε όλα τα ημίχρονα από μια φορά (1-0 στον Αγιαξ, 1-1 με Ντόρτμουντ, 1-0 με Σίτι και 1-0 με Γαλατασαράι) πλην του 0-0 με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», ματς που νίκησε εντέλει 2-1.

Over 1,5 στο ημίχρονο; Ναι, «παίζει» όπως και το over γενικώς που δεν είναι σε κακή τιμή. Και στο μυαλό έχω νίκη της Ντόρτμουντ με 2-1, σκορ καρμπόν με την ήττα μας πέρυσι στο Μόναχο από την Μπάγερν. Αλλά η ρεβάνς θα είναι πολύ, μα πολύ, διαφορετική φέτος. Αλλωστε αν όντως απόψε νικήσουν οι Γερμανοί, θα αυξηθεί και η απόδοση πρόκρισης της Ρεαλάρας.

Για πρώτο γκολ ή any time σκόρερ, εκείνος ο Χούμελς με μια κεφαλιά πληρώνει καλά, άλλωστε η Ρεάλ έχει θέμα στα στημένα φέτος. Κι ας μπει νωρίς, να ξυπνήσουμε, να ισοφαρίσουμε να κάτσει 1-1 το ημιχρόνιον.

Κατά τα λοιπά, για τη Ligue 1 παίζουν απόψε η… μεθυσμένη πολιτεία ονόματι Σεντ Ετιέν και η ηττημένη του σαββατιάτικου τελικού του Coupe de la Ligue, Ρεν. Η Ρεν παίζει στη Βρετάνη με την Τρουά που έχει σχεδόν μηδαμινές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, αφού απέχει 9 βαθμούς από την έσχατη σωτηρίας ενώ η Σεντ Ετιέν εξασφάλισε την Ευρώπη και παίζει με την Αζαξιό έχοντας πολύ καλή παράδοση (8-3-0), παίζει την Κυριακή με τη μισητή γειτόνισσα Λυών στο «Ζερλάν» αλλά έχει ελλείψεις. Και η Αζαξιό εσχάτως δύσκολα ηττάται. Ποντάρισμα στο 2-3 γκολ σε αμφότερα.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα