Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ασιατικό over, ρίσκο στα Γιάννινα, Canadian απαιτήσεων

Χθεσινός απολογισμός: μέτρια η Τρίτη, αν και ξεκίνησε καλά με το εμπνευσμένο 2 ημίχρονο της Βαλερένγκα (3.30) δεν «έδεσε» με το Σάντνες – Σταρτ όπου η προτεινόμενη ισοπαλία «έσπασε» με διπλό. Από τα ασιατικά πέρασε μόνο το over στο Αλ Σαμπάμπ – Αλ Γκαράφα (3-0), αρκετά τυχερά ομολογώ. Ατυχία στο ματς της Μπούντιονκορ με την Μπουριράμ Γιουνάιτεντ με σωρεία χαμένων ευκαιριών και κακώς ακυρωθέν γκολ των Ουζμπέκων.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 7 ματς, μιας

και το FC Βιέννα – Χορν διεκόπη, επενδύθηκαν 140 ευρώ (από 20 έκαστος) και «γύρισαν» 99 ευρώ.

Οχι πολλά στοιχηματικά «ανοίγματα» σήμερα, δεν υφίσταται λόγος άλλωστε βάσει προγράμματος.

Asian Champions League: «μπομπίτσες» χθες, στα ματς νωρίς (και εκτός προσωπικών που πονταρισμάτων) η Σεούλ απέκλεισε τους Κινέζους της Μπεζίνγκ και, κυρίως, οι Ταϊλανδοί της Μπουριράμ Γιουνάιτεντ την Μπούντιονκορ! Τα ματς που χρονικά προλαβαίνουμε είναι στις 18:30 το Λέκβια – Αλ Χιλάλ και στις 19:30 το Εστεγκλάλ – Αλ Σαμπάμπ Αλ Αράμπι.

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας έπαιξε καλά στο Ριάντ με τη Λέκβια του Κατάρ, είχε φάσεις αλλά όταν ανοίχτηκε παραπάνω για το γκολ, το δέχθηκε στο 81’. Στο Κατάρ είχε παίξει στον όμιλο νικώντας άνετα 2-0 την Αλ Ραγιάν. Στον πάγκο κάθεται ο Βόσνιος Ζλάκτο Ντάλιτς μετά την απόλυση του Γάλλου Αντουάν Κομπουαρέ τον Φεβρουάριο και έχει ήδη «στρώσει» την ομάδα. Η Λέκβια με τον Ερικ Γκέρετς κατέκτησε το Κύπελλο στο Κατάρ, τερμάτισε 2η πίσω από την Αλ Σαντ στο πρωτάθλημα και διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με αναγνωρισμένους ξένους (Νταμέ Τραορέ, Μετζίντ Μπουγκερά, Ναμ Τάε Χέε, Ισιάρ Ντιά, Αμπελχαμπίμπ Μπαλντί) καθώς και επτά διεθνείς με το Κατάρ παίκτες. Δεν είναι όλοι… Καταρινοί όμως, όπως ο φορ Σεμπάστιαν Σορία (Παραγουανός). Στον όμιλο είχε το απόλυτο με τρεις νίκες εντός Ντόχα.

Κοινώς… ματσάρα και ενστικτωδώς ποντάρω στην ισοπαλία.

Η Εστεγκλάλ φιλοξενεί στο αχανές «Αζάντι» (105.000 θέσεων, αναμένονται τουλάχιστον 70.000 θεατές!) της Τεχεράνης τη σχετικώς άπειρη σε Champions League Αλ Σαμπάμπ Αλ Αράμπι που ξεκίνησε από τα προκριματικά κι έχει κάνει ήδη… υπέρβαση. Στον πάγκο κάθεται ο άλλοτε εκλέκτορας της Σαουδικής Αραβίας, Βραζιλιάνος Μάρκος Πακέτα, έχοντας τρεις άσημους συμπατριώτες του στο ρόστερ. Και πέρασε στους «16» χάρη σε ένα… πολυσυζητημένο, ελέω τζίρων, ματς με τη νίκη 2-1 στην Τασκένδη επί της Πάκχτακορ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Η Εστεγκλάλ νίκησε 4-2 στο πρώτο ματς στο Ντουμπάι, είχε… τρελό ρυθμό με την Αλ Σαμπάμπ Αλ Αράμπι να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 3-3 στο 88’ δεχόμενη γκολ στην αντεπίθεση. Ευλόγως χαμηλός, μόλις στο 1.40, ο άσος, οι Αραβες θα το παλέψουν πάντως και το over 3,5 δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

ΑΪΚ – Τζουργκάρντεν: clasico στη Στοκχόλμη, η ΑΪΚ νίκησε 3-2 στο Εστερ με τον Σταματόπουλο να αποκρούει πέναλτι κρατώντας τη νίκη, έρχεται πια από 5 σερί over και goal/goal την ώρα που η «Τζου», στο ντεμπούτο του Περ Ματίας Χέγκμο στον πάγκο, επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Χάλμσταντ. Ηταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, πάλι με ένα γκολ διαφορά, ενώ εκτός έχει υποστεί τέσσερις ήττες σε ισάριθμες εξόδους, προφανώς ο Χέγκμο ρίχνει το βάρος στην άμυνα. Και το 1.50 για μια ΑΪΚ που αριθμεί 1-2-1 εντός είναι απαράδεκτο. Βάσει τιμών στις αποδόσεις και επειδή το under είναι ρισκαδόρικο, κράτησα το 2-3 γκολ.

Βάκερ Ινσμπρουκ – Στουρμ Γκρατς: με την πλάτη στον τοίχο η ουραγός Βάκερ, δεν ευνοείται σε ισοβαθμίες αφού έχει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων, η Στουρμ νίκησε με πολύ… σπρώξιμο 3-1 τη Ριντ (εξ ου και χάθηκε άδοξα το προτεινόμενο διπλό, τότε!) αλλά δεν πείθει. Ασος ελέω κινήτρου.

Γιόνσεπινγκ – Βάρναμο: εσχάτως η Γιόνσεπινγκ προβληματίζει, από εκεί που μπήκε στη σεζόν με δύο σερί νίκες έκτοτε έκανε σερί 0-1-4, στα πρώτα τρία δέχθηκε 11 γκολ και έκτοτε ένα: βελτιώθηκε η άμυνα. Η Βάρναμο είναι η πλέον αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, η μόνη νίκη ήρθε επί της ισόβαθμής της Μπράγκε αλλά σε ματς μεταξύ ομάδων που τις χωρίζουν μονάχα 3 βαθμοί ο άσος του 1.60 είναι αστείος. Στην κόντρα.

Γκέφλε – Γκέτεμποργκ: εντυπωσιακό ότι από το 2005 το ρεκόρ εκεί είναι 3-1-4 αλλά όλα έληξαν no goal! Δεύτερον, η Γκέτεμποργκ έκανε δύο απανωτές νίκες αλλά αμφότερες εντός, είχε προηγηθεί η ήττα από την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη, στη μόνη φετινή επιτυχία της αντιπάλου εντός έδρας. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά… Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι η Γκέφλε, έρχεται από πέντε σερί goal/goal κι εκεί ποντάρω.

Κρίστιανσουντ – Χοντ: στον τεχνητό χλοοτάπητα του «Ιντρετσπλάσεν» η Κρίστιανσουντ έχει ως τώρα ρεκόρ 2-1-1, σκόραρε σε όλα αλλά δέχεται εύκολα το γκολ. Προέρχεται από το ευρύ 4-1 στην Ουλενσάκερ ενώ η Χοντ δεν έχει ισοπαλία ύστερα από 7 ματς, με τη γραμμή της απόδοσής της να θυμίζει… ελληνικό Χρηματιστήριο: ήταν στην πρεμιέρα από τη Φρέντρικσταντ, κατόπιν τέσσερις σερί νίκες και κατόπιν ήττες στην ανέκαθεν ισχυρή έδρα της Μπόντο και εντός από τη φορμαρισμένη Ράνχαϊμ. Αν μπορεί να ανακάμψει; Σαφώς.

Ντέγκερφορς – Εστερσουντ: ισχυρή όταν αγωνίζεται ως γηπεδούχος η Ντέγκερφορς (2×2 φέτος), έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία πέντε κι αυτή από τη φορμαρισμένη Ερεμπρο. Η Εστερσουντ ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες, έκτοτε έκανε δύο νίκες και κατόπιν δύο ήττες: απρόβλεπτη, δεν βγάζει άκρη. Ποντάρω στην έδρα πάντως.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: οι τελευταίες δηλώσεις του Χριστοβασίλη με προβλημάτισαν και, λίγο αργότερα, διάβασα πως ούτε ο ΠΑΣ ούτε ο Παναθηναϊκός παίρνουν άδεια συμμετοχές στην Ευρώπη! Τους… γλεντάει ο Πανόπουλος κανονικά, έτσι; Θα δούμε Ξάνθη στο Europa League; Δεν το αποκλείω, στοιχηματικά πάντως το σημερινό ΠΑΣ – Ατρόμητος μου έχει… κολλήσει για διπλό. Και ελέω τιμής, και ελέω κλίματος και επειδή οι Περιστεριώτες έμειναν αρκετές ημέρες υπό τις οδηγίες του Παράσχου που είναι… μανούλα για να παίρνει τέτοια ματς.

Σερβέτ – Σιόν: απορίας άξιον γιατί σε πολλές εταιρίες ο άσος φαβοριτίζεται, έστω και ελαφρώς, την ώρα που η Σιόν είναι ένας ποδοσφαιρικός… οίκος ανοχής. Απειλές από τον πρόεδρο Κονσταντέν, χειρονομίες του μέσου Μαργκερά προς τον πρόεδρο στο 4-0 από την Γκρασχόπερ, εκτός ομάδας τέθηκε και ο ο Κρέτεναντ ακολουθώντας τη μοίρα των Μπίλερ, Ντίνγκσταγκ και άλλων τεσσάρων παικτών ενώ χτύπησε ο φορ Λάφερτι και ο Γκατούζο επικαλείται τραυματισμό και δεν υπολογίζεται!

Φενερμπαχτσέ – Τραμπζονσπόρ: τελικός Κυπέλλου στην ουδέτερη Αγκυρα. Εξαντλημένη δείχνει η Φενέρ από τα πολλά διαδοχικά ματς που έδωσε το τελευταίο δίμηνο αλλά, με το περσινό 4-0 επί της Μπούρσασπορ (συμπτωματικά, ξανά στην Αγκυρα) έδειξε ότι ξεπέρασε το κόμπλεξ που είχε σε τελικούς (είχε να το… σηκώσει από το 1983!). Με εσωτερικά προβλήματα η Τραμπζονσπόρ, αλλά σε καλό μομέντουμ, στα μάτια μου μοιάζει το φαβορί για κατάκτηση που προσφέρεται στο 3.60 για νίκη στο 90λεπτο και στο 2.30 γενικά. Ο τελικός πάντως θα έχει γκολ και πρώτη επιλογή αποτελεί το over.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα