Προανήγγειλε προσλήψεις στα νοσοκομεία ο Βορίδης

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ προανήγγειλε προσλήψεις 2.800 γιατρών, νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων προσωπικού για την ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Για τις δηλώσεις του περί ανακατανομής των πόρων του προϋπολογισμού για τον τομέα της Υγείας υπογράμμισε ότι διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο των πόρων, από τον προϋπολογισμό του 2015, επισημαίνοντας ότι οι δαπάνες για την υγεία στη χώρα μας είναι κάτω από το μέσο όρο της Ευρώπης.

Πρόσθεσε ότι με υπουργική απόφαση του προκατόχου

του Άδωνη Γεωργιάδη οι ανασφάλιστοι που χάνουν τις δουλειές καλύπτονται πλήρως νοσοκομειακά.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του το υπουργού Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου περί ενδεχόμενης συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βορίδης είπε ότι «δεν βλέπω ως πιθανότητα τη συγκυβέρνηση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα έχουν μείνει δύο κόμματα στη Βουλή; Τα δυο κόμματα έχουν πολύ μεγάλες ιδεολογικές αποκλίσεις μεταξύ τους όσο και καλή διάθεση και να έχεις, που δεν νομίζω ότι υπάρχει… Με το ΠΑΣΟΚ είχαμε σύγκλιση σε μεγάλα ζητήματα» εξήγησε.

Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανοίξει καθαρά την πολιτική των συμμαχιών του. «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει ονόματα και διευθύνσεις. Μόνο για ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχει κάνει αναφορές. Δεν ακούω καθαρή θέση συνεργασιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα