Όταν ο Ρούμπιο κόντεψε… να πνιγεί (video)

Ο Μάρκο Ρούμπιο γνώριζε ότι η απάντησή του στην ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα για την Κατάσταση του Έθνους, αποτελέσε το grand stage για τον ίδιο. Οι Ρεπουμπλικανοί τον είχαν εμπιστευτεί, και για τον 41χρονο Γερουσιαστή της Φλόριντα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εδραίωσει την εκτίμηση που αρχίζει να διαμορφώνεται, ότι μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση για τη διεκδίκηση του Λευκού Οίκου στις προεδρικές εκλογές

του 2016.

Στον πυρήνα της απάντησής του, ο Μάρκο Ρούμπιο προσπάθησε να αποκαθηλώσει τα επιχειρήματα του Μπαράκ Ομπάμα, και να προβάλλει μια “εναλλακτική ατζέντα”. Ως ατζέντα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, και κατά συνέπεια… δική του, ώστε να προβληθεί εκείνος ως ο καταλληλότερος για να την αναδείξει.

Σε επίπεδο ουσίας, δεν τα πήγε άσχημα. Το πρόβλημα ήταν η επικοινωνία, και μάλλον αυτό “πλήγωσε” περισσότερο τον ανερχόμενο Λατινοαμερικανό αστέρα των Ρεπουμπλικανών. Πολλές φορές έγλυφε τα χείλη του καθώς μιλούσε, ενώ το όλο στήσιμό του απέπνεε νευρικότητα, υπό μια έννοια λογική και αναμενόμενη.

Το… κερασάκι ωστόσο ήταν η στιγμή που έσκυψε για να πάρει ένα ποτήρι με νερό που ήταν δίπλα του, και να προσπαθήσει να ξεγελάσει τη δίψα του. Μια εικόνα που ξένισε, και επειδή το κατάλαβε και ο ίδιος, βαθύς άλλωστε γνώστης της δύναμης του διαδικτύου και των social media, έσπευσε να ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφία με το… νερό, και να αυτοσαρκαστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα