Όλγα: Η βία σκοτώνει τη Δημοκρατία

Ο τουρισμός είναι ο μόνος τομέας της ελληνικής οικονομίας που προσέφερε χαμόγελα το φετινό καλοκαίρι, διακόπτωντας το σερί “δύσκολων” εξελίξεων σε μια σειρά από άλλους τομείς οικονομικής δραστηριοποίησης. Και η αρμόδια Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη πιστώνεται τα “καλά νέα”, καθώς κατάφερε να βάλει τάξη σε έναν χώρο όπου μέχρι πρότινος οι άμεσα εμπλοκόμενοι κοίταζαν… με καψυποψία ο ένας τον άλλο.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου “Live U” στην τηλεόραση του STAR,

η νεαρή πολιτικός, που στις τελευταίες εκλογές ήρθε πρώτη στην πάντα δύσκολη Α’ Αθηνών, και στις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τους τελευταίους μήνες διατηρεί σταθερά την πρωτιά στη δημοφιλία των υπουργών της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, η Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει συνέχεια στον… πρόλογο που γράφτηκε το φετινό καλοκαίρι.

“Ο τουρισμός βοήθησε να ξαναπάρουμε μπρος. Χρειαζόταν να λάβει θετικά μηνύματα η ελληνική οικονομία από έναν τομέα σαν τον τουρισμό”. Για να προσθέσει ότι “στρεφόμαστε σε καινούριες τουριστικές αγορές”, δείχνοντας τη στρατηγική στόχευση προσέλκυσης νέων κοινών ξένων τουριστών, σε συνδυασμό με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τοποθετήθηκε και για το φλέγον θέμα της Χρυσής Αυγής, τόσο σε σχέση με τους θεσμούς και τη Δημοκρατία, όσο και με τις επιπτώσεις που έχει στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.

“Ο, τιδήποτε συμβαίνει στη χώρα, αναπαράγεται στο εξωτερικό. Η βία σκοτώνει τη Δημοκρατία, και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή από κανέναν μας”, τόνισε με έμφαση η Υπουργός Τουρισμού και πρώτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα