Οι “ιδιαίτερες” προτιμήσεις της μέλλουσας κας Clooney (photos)

Ήταν να μην το πάρει απόφαση να παντρευτεί ο George Clooney. Οι τελευταίες φήμες λένε ότι εκείνος και η αρραβωνιαστικιά του Amal Alamuddin σκέφτονται να κάνουν ευρωπαϊκή τελετή σε ένα διάσημο Βικτωριανό κάστρο.

Απ’ ότι φαίνεται, οι δυο τους σκέφτονται το Highclere Castle στο Hampshire της Αγγλίας, σύμφωνα με τη Daily Mail, τοποθεσία που έχει γίνει διάσημη μέσα από

την υπερ-επιτυχημένη σειρά “Downton Abbey”.

Ο Clooney και η Alamuddin επισκέφτηκαν το κάστρο την Τρίτη, 22 Μαΐου, για μια ιδιωτική ξενάγηση και πέρασαν εκεί αρκετές ώρες.

“Η Amal εντυπωσιάστηκε” λέει πηγή στη Daily Mail “Όταν ο Clooney είδε την αντίδρασή της μπροστά στο Βικτωριανό κάστρο, που βρίσκεται σε κτήμα 1000 στρεμμάτων, έκανε κρυφές διαπραγματεύσεις για να πραγματοποιηθεί ο γάμος εκεί. Και απ’ ότι του είπαν, θα ήταν ευτυχείς να τους φιλοξενήσουν”

Το site του κάστρου παρέχει όλες τις απαραίτητες γαμήλιες πληροφορίες. Τα ζευγάρια μπορούν να κάνουν την τελετή στο μεγάλο Σαλόνι, να δειπνήσουν στη Βικτωριανή βιβλιοθήκη ενώ, αν ο καιρός το επιτρέπει, ο κήπος είναι επίσης διαθέσιμος. Ένα μπόνους που προσφέρεται είναι ότι υπάρχει ‘ο κανονισμός οι φωτογραφίες να παραμείνουν προσωπικές και να μην δημοσιοποιηθούν με κανέναν τρόπο’.

Keywords
Τυχαία Θέματα