Οι… ιδιαίτερες εμφανίσεις της Selena Gomez

Όλο και πιο ιδιαίτερες γίνονται οι εμφανίσεις που κάνει η Selena Gomez τελευταία. Φαίνεται πως η νεαρή ηθοποιός προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει σε όλους ότι δεν είναι πλέον το αθώο κοριτσάκι που όλοι θυμούνται, αλλά μία σέξι γυναίκα.

Η εμφάνισή της πριν λίγες ημέρες έξω από το στούντιο του “Late Show With David Letterman”, φορώντας μία μαύρη, κοντή Burberry καμπαρντίνα,

συνδυασμένη με τις μαύρες, δερμάτινες, ψηλοτάκουνες, σέξι μπότες που φορούσε, την έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Το total black look της νεαρής ηθοποιού, τόνιζε ακόμα περισσότερο την ομορφιά της. Όμως η τελειωτική πινελιά πάνω της ήταν το χαρακτηριστικό bindi, το διακοσμητικό ασιατικό σύμβολο στο μέτωπο, το οποίο της πρόσδιδε μια ακόμα πιο σαγηνευτική εμφάνιση.

Τελευταία φορά που είχαμε δει ανάλογη εμφάνιση από κάποια celebrity, ήταν εκείνη της Anne Hathaway όταν στην πρεμιέρα του ‘Les Miserables’ εμφανίστηκε με ένα κοντό μαύρο φόρεμα και παρόμοιες μπότες. Τα σχόλια που είχε συγκεντρώσει η Hathaway δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά.

Η Selena Gomez όμως έδειξε πιο θαρραλέα και τόλμησε μία παρόμοια εμφάνιση, στην οποία όπως φαίνεται τα πήγε πολύ καλύτερα από την Hathaway.

Keywords
Τυχαία Θέματα