Οι 7 λόγοι που το Χόλιγουντ λατρεύει την Olivia Wilde και τον Jason Sudeikis

H Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis εξελίσσονται σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Όχι μόνο επειδή είναι ερωτευμένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν, επειδή το αισθάνονται και όχι για να τους φωτογραφίζουν οι παπαράτσι, αλλά και επειδή το Χόλιγουντ έχει βρει ένα ζευγάρι που προσφέρει πολλά στη θετική εικόνα του.

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή

της στην τηλεοπτική σειρά “Dr. House” και ο συνάδελφός της, ένα από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, προκαλούν μόνο θετικά δημοσιεύματα με την παρουσία τους.

Έτσι, το περιοδικό “People” έσπευσε να απαριθμήσει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι το Χόλιγουντ λατρεύει… αυτούς τους δυο:

1. Καθιέρωσαν μια νέο μέθοδο αδυνατίσματος: Το συζυγικό sex.

2. Και… αφού το καθιέρωσαν, μένουν αφοσιωμένοι σε αυτό, δηλώνοντας ότι θυμίζουν Κενυάτες μαραθωνοδρόμους.

3. Συμμετέχουν σε φιλανθρωπίες, και κάνουν δωρεές εκατομμυρίων δολαρίων, τις περισσότερες φορές χωρίς να τις διαφημίζουν.

4. Η Olivia Wilde προτίμησε τον παράφορο έρωτα του… φτωχού Jason Sudeikis, και τερμάτισε έναν γάμο οκτώ ετών με Ιταλό πρίγκιπα.

5. Πηγαίνουν μαζί σε αγώνες, και πανηγυρίζουν μαζί. Είτε για τους New York Knicks, είτε για το Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

6. Ο Jason Sudeikis περιέγραψε την Olivia Wilde ως την πιο τέλεια γυναίκα στον κόσμο. Που έχει όσα θα τολμούσε να ονειρευτεί ένας άντρας.

7. Σε μια αγαπημένη συνήθεια του Χόλιγουντ, να ενώνει τα ονόματα ενός ζευγαρίου, έχουν το πιο… ενδιαφέρον: WildKis

Keywords
Τυχαία Θέματα