΄Οχι πια… δάκρυα στο ΠΑΣΟΚ, για τον Κρίτωνα Αρσένη

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, ήταν αυτό που ανακοινώθηκε και επισήμως σήμερα, μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος επισφράγησε και δια λόγου την απόφασή του να απομακρυνθεί από το κόμμα μέσω του οποίου εξελέγη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2009.

Ο Κρίτων Αρσένης, που είχε αποτελέσει επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, ανακοίνωσε την παραίτησή του από μέλος όχι μόνο

της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά συνολικά από μέλος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για… πολιτική απόκλιση.

“Θα παραμείνω ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και μέλος της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συνεχίζοντας να δίνω τις μάχες για την ανατροπή της παράλογης και καταστρεπτικής πολιτικής μονόπλευρης λιτότητας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα”, σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Κρίτων Αρσένης.

Ο πρώην πλέον ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, καταγράφει ως σημεία διαφωνίας με την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, την ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης καθώς και κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων και υποδομών, την πώληση δημόσιας γης, αρχαιολογικών χώρων και νησιών, την απορρύθμιση της νομοθεσίας και τον ευτελισμό της λειτουργίας του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα