Ο Βενιζέλος βλέπει… τερατογενέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ζωή του ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικού συμμάχου, που θα ήθελε την ίδια στιγμή να είναι… αντιπολίτευση στο Μνημόνιο, κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάτι που μπορεί να διαπιστώσει κανείς στις δημόσιες παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, που όπως και σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,

προσπαθεί να ισορροπήσει. Και να δείξει πολιτική αυτοπεποίθηση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λοιπόν κινήθηκε σε επίπεδο “μεγάλης ιδέας”, αναφερόμενος στις προκλήσεις που έχει μπροστά της η Ευρώπη και στις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται σε διεθνές επίπεδο. Μίλησε για τη δύσκολη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα, την επόμενη μέρα, και φυσικά τον επικείμενο ανασχηματισμό, στον οποίο περιμένει να αξιοποιηθούν τα καλύτερα στελέχη του Κινήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για το νεότευκτο εγχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου, θυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την κεντρική και… φυσική κοιτίδα των δυνάμεων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Και βέβαια, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, για την τακτική που ακολουθεί, και τις προοπτικές που προσφέρει στη χώρα, προοπτικές αδιέξοδες σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

“Βρισκόμαστε στην κρίσιμη φάση που θα πρέπει οι πολίτες να επιλέξουν αν θα πάμε στη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Αν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι τα διδάγματα των τελευταίων εβδομάδων επιβεβαιώνουν κάποιο εναλλακτικό σχέδιο, τότε δεν βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο.

Και δεν πρέπει φυσικά να διαφεύγει της προσοχής μας η στρατηγική των ετερόκλητων συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ή τερατογενέσεις, όπως η σύμπραξη με τη Χρυσή Αυγή στην Προκαταρκτική Επιτροπή”, κατέληξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα