Ο Σγουρός θέλει να είναι και πάλι υποψήφιος

Από τη στρατηγική της απόσυρσης και του… παζαρέματος της αποχώρησής του, ο Γιάννης Σγουρός πέρασε πλέον στη φάση της πεισματικής μάχης για τη διεκδίκηση της επανεκλογής του.

Με την προοπτική υποστήριξης μιας υποψηφιότας του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την Περιφέρεια Αττικής από τη Νέα Δημοκρατία

να έχει αδυνατίσει πλέον υπερβολικά, ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός επιχειρεί να επανατοποθετηθεί στον χάρτη ως “μονόδρομος” για την κοινή στήριξή του από τη Συγγρού καθώς και από το ΠΑΣΟΚ, ώστε να διεκδικήσει την επανεκλογή του απέναντι στη Ρένα Δούρου.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο” με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο Γιάννης Σγουρός εξομολογήθηκε δημοσίως το ενδιαφέρον του να είναι εκ νέου υποψήφιος στην αναμέτρηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

“Με ενδιαφέρει να είμαι ξανά υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Γιάννη Σγουρού, ο οποίος κάλεσε όσους επιλέξουν να είναι υποψήφιοι, να παραιτηθούν από το βουλευτικό αξίωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα