Ποιο είναι το μότο σου; 13 ιδέες για να έχεις απάντηση την επόμενη φορά που κάποιος θα σε ρωτήσει!

19:11 28/9/2022 - Πηγή: iPop

Ποιο είναι το μότο σου; Δηλαδή αυτή η μικρή φράση που όταν κάποιος σε σκέφτεται αυτόματα σε θυμάται. Όπως για παράδειγμα έχουμε συνδέσει τα μεγάλα brands με το μότο τους. Τι σκέφτεσαι όταν ακούς το όνομα Nike ή Apple. Αυτά τα brand έχουν κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια απίστευτη ταύτιση με το προϊόν τους, το κοινό και το μότο τους. Όλοι έχουμε ένα μότο, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή που σε ρωτάω μπορεί να μην σου έρχεται αμέσως!

Ποιο
είναι το μότο σουΜην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, το περιεχόμενο είναι αυτό που κερδίζει πάντα, είναι ο βασιλιάς!Μην πάψεις ποτέ να πιστεύεις ότι κάτι καλό έρχεται στο δρόμο σου.Δεν έφτασα μέχρι εδώ, απλώς για να φτάσω μέχρι εδώ!Ναι, μπορείς!Πίστεψε ότι μπορεί να το κάνει και το έκανε!Μη σταματήσεις αν δεν είσαι περήφανος!Μην αφήσεις ούτε μια πέτρα χωρίς να την γυρίσεις! Είτε πιστεύεις ότι μπορείς είτε ότι δεν μπορείς, έχεις απόλυτο δίκιο!Σε όποιον δεν ζήτησε, η απάντηση είναι πάντα όχι.Κάνε ένα βήμα τη φορά!Δοκίμασέ το, κι αν δεν σου κάνει, πάμε στο επόμενο!Μη συμβιβάζεσαι με τη μετριότητα.Τι είναι η ζωή χωρίς πάθος; Τζιν δίχως τόνικ!Unsplash«Δεν έχω μότο, το κίνητρο το βρίσκεις στις πράξεις»

Συμφωνώ μαζί σου αν και λίγο με ξένισε η απάντησή σου αρχικά. Είμαι και εγώ υπερ των δράσεων, των πράξεων. Αυτές θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που προσδοκάς και όχι τα μότο και οι λέξεις που γεμίζουμε συχνά τοίχους, κορνίζες, επιφάνειες εργασίας και δωμάτια.

Χάρη στην δράση θα προχωρήσεις, όταν όμως θα θες να τα παρατήσεις, το μότο σου θα σου θυμίσει γιατί ξεκίνησες, θα σου θυμίσει ότι είσαι δυνατός, ότι μπορείς και να μην σταματήσεις. Τα μότο είναι σαν μικρές προσευχές που ψιθυρίζουμε όταν έχουμε κουραστεί.

11 Quotes για την επιτυχία που θα σου δώσουν την έμπνευση που χρειάζεσαι σήμερα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιο είναι το μότο σου; 13 ιδέες για να έχεις απάντηση την επόμενη φορά που κάποιος θα σε ρωτήσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ποιο,poio