Ο Γκουαρδιόλα κατασκόπευε παίκτες της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και μελλοντικός της Μπάγερν Μονάχου Pep Guardiola κατασκόπευε την ιδιωτική ζωή παικτών του όπως ο Eto´o, ο Ronaldinho, o Deco και ο Pique, με την βοήθεια μάλιστα ντετέκτιβ.

Η εφημερίδα «El Confidential» αναφέρει ότι η «δράση» του Guardiola

δεν περιορίστηκε στο απώτατο παρελθόν, αλλά αναπτύχθηκε και στο πολύ πρόσφατο, αφού τον απασχολούσε ιδιαίτερα η σχέση μεταξύ του αμυντικού του Gerard Pique και της διάσημης τραγουδίστριας Shakira.

Πρώην συνεργάτης του υποστηρίζει ότι είχε εμμονή με την ιδέα οι παίκτες του να ζουν μια πειθαρχημένη προσωπική ζωή και να μην ξενυχτούν, γιατί κάτι τέτοιο θεωρούσε ότι επηρέαζε την απόδοσή τους στο γήπεδο. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο τον Pique παρακολουθούσαν σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο μεταξύ του 2008 και του 2010. Τα τηλεφωνήματα στο σπίτι του έδιναν και έπαιρναν, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, ώστε να βεβαιωθεί ο Guardiola ότι ο παίκτης ήταν στο σπίτι. Οι ντετέκτιβ είχαν φθάσει ακόμα και στο σημείο να τον ακολουθούν στα μαγαζιά καταγράφοντας τα ποτά που έπινε.

Τα πάντα, λέει η εφημερίδα, γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη του υπεύθυνου ασφαλείας της Μπαρτσελόνα.

Οι γερμανικές εφημερίδες αναρωτιούνται εύλογα αν ο αυστηρός Pep Guardiola θα ακολουθήσει τις ίδιες αμφιλεγόμενες τακτικές και στα μέρη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα