Ο Μπέκαμ σκέφτεται να επιστρέψει στην Premier League

Το… δεξί πόδι του Ντέιβιντ Μπέκαμ ετοιμάζεται να ανέβει στην πτήση της μεγάλης επιστροφής, με προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία και την Premier League. Εκεί όπου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ένας από τους μεγαλύτερους Βρετανούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, θα κλήσει την αξιοσημείωτη καριέρα του.

Ο 37χρονος διεθνής μέσος αποχαιρετά τους Los Angeles Galaxy,

 μετά από καριέρα επτά ετών, και σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν, παραδέχτηκε ότι έχει στα χέρια του προτάσεις, μεταξύ άλλων και από ομάδες της Μεγάλης Βρετανίας, για να επιστρέψει στο νησί και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

“Είμαι τυχερός που στα 37 μου υπάρχουν ακόμη πολλές ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται να μου προσφέρουν συμβόλαιο. Πάντα έλεγα ότι θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψω στην Αγγλία και να αγωνιστώ για κάποια άλλη ομάδα, πλην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα, όχι μόνο στη Βρετανία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο”, σχολίασε με νόημα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι προτάσεις από τη Μεγάλη Βρετανία αφορούν άλλες ομάδες, και κυρίως την ΚΠΡ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δεχθεί ακόμη προτάσεις από ομάδες της Αυστραλίας, της Κίνας και της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα