Ο Schwarzenegger επιστρέφει στο Bodybuilding!

Μετά την αμφιλεγόμενη θητεία του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια και τα διάσημα συζυγικά του παραστρατήματα, ο κάποτε, παρά τα συνταγματικά κωλύματα, προβαλλόμενος ως υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Arnold Schwarzenegger φαίνεται ότι επιστρέφει στις ρίζες του:

Η επάνοδός του στις ταινίες δράσης ήταν ήδη γνωστή. Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με την ανάληψη της αρχισυνταξίας στα περιοδικά «Muscle & Fitness» και «Flex», την οποία

ανακοίνωσε μάλιστα ο ίδιος:

«Είναι μεγάλη χαρά να είμαι πίσω», είπε ο πρώην Bodybuilder, ο οποίος και στο παρελθόν είχε εργαστεί ως συντάκτης στα δύο περιοδικά. Από τον προσεχή Μάιο, ο Arnold Schwarzenegger θα είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενό τους.

«Δεν θέλουν όλοι να γίνουν πρωταθλητές στο Bodybuilding, αλλά ο καθένας θέλει να είναι δυνατός, σε καλή σωματική κατάσταση και γρήγορος. Περί αυτού πρόκειται», δήλωσε ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Για όσους τυχόν δεν ξέρουν, ο αυστριακής καταγωγής Arnold Schwarzenegger, πριν ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και την πολιτική, είχε σαρώσει τους τίτλους στο Bodybuilding κατά την δεκαετία του ’70 και για πολλούς θεωρείται ο καλύτερος όλων των εποχών στο συγκεκριμένο είδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα