Νέες αιχμές Μιχελάκη για ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της χρηματοδότησης της ΧΑ

Αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της διακοπής της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από τον κρατικό προϋπολογισμό, διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

«Στην τροπολογία που έχουμε καταθέσει για την αναστολή χρηματοδότησης των κομμάτων που τελούν υπό δικαστική κρίση, έχουμε βάλει δύο άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Το ένα αφορά την εγκληματική δραστηριότητα και το άλλο την τρομοκρατική. Ο

ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει μόνο το ένα άρθρο, αυτό για την εγκληματική δραστηριότητα. Τι φοβάται; Γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς που θέλει να δεχθεί ότι η τρομοκρατική δραστηριότητα είναι προς συζήτηση» είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

«Tο ζήτημα είναι εάν υπάρχουν ακραίοι και ακραίες συμπεριφορές, από μεμονωμένα στελέχη. Εγώ δεν κάνω τέτοιες ταυτίσεις (σ.σ.: ΣΥΡΙΖΑ με Χρυσή Αυγή)» δήλωσε για τα “περί δυο άκρων” και πρόσθεσε: «ο Πρωθυπουργός έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά. Μίλησε για τις Σκουριές και αν θυμάστε το βίντεο, ήταν κάποιοι με κουκούλες που έβαλαν φωτιά, απειλούσαν και πυροβολούσαν. Και λέμε ότι αυτό δεν είναι μία μορφή βίας, την οποία πρέπει να καταδικάσεις χωρίς αστερίσκους; Ένα δεύτερο που λέμε, δεν είναι εγκληματική δράση αυτή αυτών που έβαλαν φωτιά στη Μαρφίν; Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι τρομοκρατική δράση».

Keywords
Τυχαία Θέματα