Μιχαλολιάκος: Είμαστε εθνικιστές κι όχι φασίστες

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρέθηκε στη Λάρισα για τα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής και μιλώντας μπροστά σε 300 οπαδούς του κόμματος επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα, ενώ απάντησε και στον ισχυρισμό της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ, ότι η «Χρυσή Αυγή αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα».

 Σύμφωνα με όσα αναφέρει

το thessalianews ο Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι φωτοβολίδα, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό.

 Για αυτό που υποστήριξε η κα Αρβελέρ στην εκπομπή του MEGA «Πρωταγωνιστές» επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα της αγάπης, για όσους αγαπούν την Ελλάδα, συμπληρώνοντας ότι μισεί όσους μισούν την Ελλάδα. «Ναι, για την Ελλάδα είμαστε ρατσιστές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στα υπόλοιπα κόμματα κάνοντας λόγο για  «ψαλιδόκωλους, επαγγελματίες πολιτικάντηδες, τζάκια τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές. Παλιά η συμμορία, παλιά κρατάει η λεηλασία. Αυτούς ήθελαν. Αλλά δε θα τους κάνουμε το χατίρι».

Ο Μιχαλολιάκος ξεκαθάρισε επίσης ότι όσοι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή είναι «εθνικιστές Δεν είμαστε φασίστες. Γιατί δεν είμαστε Ιταλοί.

Αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς φασίστες και ήθελαν να κάνουν προδοτικό κράτος στη Θεσσαλία, οι απόγονοί τους βρίσκονται στα γόνατα της εξουσίας. Στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., όχι στη Χρυσή Αυγή. Αυτοί οι απόγονοι των προδοτών, που ήθελαν να κάνουν οι πριγκιπάτο στη Θεσσαλία, είναι σήμερα επιφανή στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Και που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα