Ώρα Κουβέλη και… αξιοπρέπειας στη ΔΗΜΑΡ

Την Κυριακή θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το μέλλον του Φώτη Κουβέλη στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, από την ΚΕ του κόμματος, που θα συνεδριάσει την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή του ιδρυτή του κόμματος, φαντάζει και το πιο πιθανό σενάριο.

Πάντως, το κλίμα είναι βαρύ, καθώς είναι φανερό πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ δεν είναι λίγοι και οι βουλευτές, που θέτουν θέμα ηγεσίας.

Ο Φώτης Κουβέλης

από τη μεριά του πρότεινε να γίνει συνέδριο του κόμματος το Φθινόπωρο. Ο κ. Κουβέλης ακόμη υποστήριξε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν με σαφή τρόπο τους στόχους και τις επιδιώξεις της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε πως θα πρέπει να επιμείνουν στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Αριστεράς και στην οργανωτική και πολιτική αυτονομία της.

Σημείωσε επίσης πως η ΔΗΜΑΡ πρέπει να προσεγγίσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Ποτάμι, ωστόσο, κατά τη γνώμη του δεν θα πρέπει να τεθεί εκ νέου θέμα κυβερνητικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Αίσθηση προκάλεσε τέλος η απουσία του Γρηγόρη Ψαριανού, αλλά και του Ανδρέα Παπαδόπουλου. Από πολλούς η επιλογή των δύο βουλευτών ερμηνεύθηκε ως προμήνυμα αποχώρησης από το κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα