Λήξη διακοπών κήρυξε η Εύα Αντωνοπούλου στο Twitter

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό για την Εύα Αντωνοπούλου, καθώς εκτός από τον επίλογο μιας πετυχημένης σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με την εκπομπή “Live”, όπως θα ονομάζεται πλέον το “Life”, που κατάφερε να κερδίσει σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης, και να καθιερωθεί στη μεσημεριανή ζώνη, η νεαρή παρουσιάστρια παντεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Παναγιώτη Αρκουμανέα, στη Νέα Υόρκη όπου βρέθηκαν για τις καλοκαιρινές διακοπές

τους.

Από Δευτέρα, η Εύα Αντωνοπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τη μεσημεριανή… βάρδια, όπως έχει διαφημίσει ο σταθμός με σχετικά trailers που έπαιζαν τις προηγούμενες μέρες, και σήμερα κήρυξε και η ίδια… λήξη διακοπών, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter.

“Διακοπές τέλος … Προετοιμάζομαστε για τη Δευτερα ! Καθε μέρα στις 2.45 @skaigr με όλες τις εξελίξεις”, έγραψε η Εύα Αντωνοπούλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, μαζί με την απαραίτητη… νοσταλγική φωτογραφία από την παραλία.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε στη συνέχεια διάλογο με χρήστες του Twitter, ζητώντας μεταξύ άλλων τις ιδέες τους για θέματα που θα μπορούσε να προβάλλει η ίδια μέσω της εκπομπής της από τη Δευτέρα.

Keywords
Αναζητήσεις
eva antonopoulou, ευα αντωνοπουλου
Τυχαία Θέματα