Λαφαζάνης: Να παραιτηθεί ο Δένδιας

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε το λόγο από τον πρόεδρο της Eπιτροπής, Κυριάκο Βιρβιδάκη, λέγοντας ότι έχει δημιουργηθεί «μείζον θέμα που έχει προκύψει από τη στάση του κ. Δένδια στην εκπομπή του κ. Πρετεντέρη».

Ο κ. Βιρβιδάκης επισήμανε ότι δεν είναι θέμα της συζήτησης, για να απαντήσει ο κ. Λαφαζάνης

ότι «θέλουμε να καταγγείλουμε πράξεις και συμπεριφορές. Υπάρχει θέμα πολιτικής ανωμαλίας. Έρχεται ο κ. Δένδιας εδώ ως περιστέρα τη στιγμή που καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους δικαστές περίπου ως τρομοκράτες. Να παραιτηθεί τώρα αμέσως ο κ. Δένδιας».

Να ακολουθήσουν την κοινοβουλευτική διαδικασία για πρόταση μομφής προς το πρόσωπό του, εφόσον κρίνουν ότι δεν ασκεί σωστά το έργο του, προέτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δένδιας, αρνήθηκε δε τις κατηγορίες που του προσήψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περί προβοκατόρικου ρόλου έναντι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των δικαστών, διαβάζοντας μάλιστα ανακοινώσεις του κόμματος εναντίον δικαστών και δικαστικών αποφάσεων τις οποίες χαρακτήρισε «απρεπείς».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ενώ είχαν προηγηθεί έντονες αντεγκλήσεις με προσωπικές αναφορές ανάμεσα στους βουλευτές Στάθη Παναγούλη και Ανδρέα Ψυχάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα