Κικίλιας: Για να έρθουν οι επενδύσεις…

Αποφεύγοντας την… υπερέκθεση στα ΜΜΕ, ο Βασίλης Κικίλιας έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα τις στοχευμένες παρεμβάσεις για κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας.

Όπως χθες, με την εμφάνισή του στην εκπομπή “Live” της Εύας Αντωνοπούλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής,

έστειλε μηνύματα… προς όλους, αναφορικά με την εθνική προσπάθεια υπέρβασης της κρίσης και επιστροφής στην ανάπτυξη, στο περιθώριο των επώδυνων θυσιών στις οποίες έχει υποβληθεί τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός λαός, εξαιτίας των σκληρών μέτρων του Μνημονίου.

“Η ανάπτυξη έρχεται πάντα με βάση μετρήσιμα μεγέθη. Μόνο έτσι υπάρχει συνέχειο στο έργο και στις πολιτικές σου. Για να έρθουν οι επενδύσεις που διακηρύσσουμε, και περιμένει ο κόσμος, πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να περάσουμε στις πράξεις. Όποιοι θέλουν να πολιτεύονται με όρους της δεκαετίας του 1980, το καμπανάκι έχει χτυπήσει”, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας ότι η ανάπτυξη δεν γίνεται με όσους απλά φωτογραφίζονται δίπλα στον Πρωθυπουργό.

Keywords
Τυχαία Θέματα