Κατατίθεται ο νέος επενδυτικός νόμος στη Βουλή

Σήμερα ή αύριο θα κατατεθεί στη Βουλή ο νέος επενδυτικός νόμος, ο οποίος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα φιλικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, όπου συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν, καθώς και οι επόμενες κινήσεις.

Σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη

«είμαστε τώρα πια στην ώρα των πρωτοβουλιών και από εδώ και πέρα σε πολλά επιμέρους θέματα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις όπως στις επενδύσεις και στις αποκρατικοποιήσεις».

Ο κ. Χατζηδάκης θα μεταβεί το επόμενο διάστημα στο Παρίσι όπου θα συναντηθεί με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών για να συζητήσουν την ενδεχόμενη συμμετοχή της Γαλλίας στο ελληνικό επενδυτικό ταμείο που δημιουργείται.

Στο μεταξύ η κυβέρνηση δεν κρύβει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι το Κατάρ επιστρέφει στο διαγωνισμό για το Ελληνικό, καθώς υπέγραψε το σύμφωνο εμπιστευτικότητας. Σύμφωνα με τον Νότη Μηταράκη το κλίμα άλλαξε μετά την επίσκεψη Σαμαρά στο Κατάρ και όπως αποκάλυψε το ενδιαφέρον για την Οξιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα