Κασσής: Σε σωστό δρόμο το θέμα των πλειστηριασμών

Την εκτίμησή του ότι οι εξελίξεις στο θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας κινούνται σε σωστή κατεύθυνση μετά την χθεσινή συνάντηση των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, στην εκπομπή Πρωινό MEGA.

“Εκτιμώ ότι τα πράγματα είναι στη σωστή κατεύθυνση μετά την παρέμβαση

του πρωθυπουργού αλλά και τη συνάντηση που είχε χθες με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον κ. Βενιζέλο, νομίζω ότι τα πράγματα μπήκαν στο σωστό δρόμο. Από εκεί και πέρα τώρα σε αναμονή να γίνουν οι συζητήσεις όσον αφορά για την συγκεκριμένη πρόταση, πως θα κατατεθεί, ούτως ώστε να κρατήσουμε αυτό που λέμε την προστασία της πρώτης κατοικίας”, σημείωσε.

Ερωτώμενος για την αναφορά του κ. Τσίπρα χθες από την Κέρκυρα ότι “ορισμένοι παριστάνουν τα κοκόρια αλλά την κρίσιμη στιγμή είναι όρνιθες” ο κ. Κασσής στάθηκε στους λόγους της αρχικής του διαφωνίας με το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι πλειστηριασμού.

“Δεν νομίζω ότι αναφέρονταν σε μας. Κοιτάξτε να δείτε, η αντίδραση η δικιά μας είχε να κάνει σε σχέση με αυτά που λέει το ΠΑΣΟΚ. Ήδη με τον πρόεδρο έχει προηγηθεί και συνάντηση προχθες το βράδυ, νομίζω ότι το θέμα διευθετήθηκε και είναι στη σωστή κατεύθυνση, η αντίρρηση η δικιά μου και άλλων συναδέλφων και να μην πω για τους άλλους, να πω για τον εαυτό μου, ήταν το ότι δεν μπορούσε σε καμιά περίπτωση να συμφωνήσω σε ένα πράγμα το οποίο τουλάχιστον το είχε ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ και έχει χρέος να το στηρίξει”, επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα