Καρακούσης: Τραγικός ο Τζιτζικώστας

Η θύελλα που προκλήθηκε από όσα δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, υποστηρίζοντας ότι κάποιος άλλος δεν θα καλούσε στην παρέλαση το ΠΑΣΟΚ, λόγω… Άκη Τσοχατζόπουλου, επιβεβαιώνεται και από όσα χαρακτηριστικά σημείωσε ο Αντώνης Καρακούσης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Ο

έμπειρος δημοσιογράφος έβγαλε στη σέντα τον Απόστολο Τζιτζικώστα για το πολιτικό “φάουλ” στο οποίο υπέπεσε και… άνοιξε τη συζήτηση: “Τραγικός ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας, στην προσπάθειά του να κερδίσει ακροδεξιούς ψηφοφόρους.

Η οικογενειακή συνέχεια στην πολιτική είναι ό, τι χειρότερο, καθώς μετατρέπει το πολίτευμα σε Κληρονομική Δημοκρατία. Ένα ακόμη ελληνικο διαρθρωτικο πρόβλημα η κληρονομικοτητα στην πολιτικη. Δυναστείες ,μικροτερες η μεγαλυτερες, συντηρούνται στο χρόνο.

Και ο Τζιτζικωστας διαδέχθηκε τον πατέρα του, ´´υπηρετη ´´ του εκπεσαντος βασιλικού θρόνου.Υπάρχει ιστορικότητα όντως,αλλα δεν κρίνουμε αυτή”, τόνισε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter o Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Keywords
Αναζητήσεις
καρακουσης κωστας
Τυχαία Θέματα