Η… κήρυξη διακοπών από την Αθηναϊδα Νέγκα στο Twitter

Προτού η Αθηναϊς Νέγκα γίνει τηλεοπτικά διάσημη με τον ρόλο της ως κριτή σε εβδομαδιαία σόου με τη συμμετοχή επωνύμων, και τις φαρμακερές όσο και στοχευμένες ατάκες, ήταν μια από τις πιο οικείες φωνές του ραδιοφώνου, για εκείνους που περνούσαν αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο, ή που το συγκεκριμένο ΜΜΕ τους είχε γίνει αναγκαίο ως επιλογή σε σχέση με την τηλεόραση, για

την ενημέρωση αλλά και τη διασκέδασή τους.

Η Αθηναϊς Νέγκα παρέμεινε παιδί του ραδιοφώνου, και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να “ακούγεται”, υπό την έννοια ότι έχει μαζί τις φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί στην περιπλάνησή της στα ερτζιανά, και τους ποικίλους σταθμούς στους οποίους έχει κάνει μεταγραφή.

Ενδεικτικό της αγάπης της για το ραδιόφωνο πάντως είναι το γεγονός ότι επέλεξε το “μεγάλο χωριό” του Twitter, ώστε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της να ευχαριστήσει τη διοίκηση του “Λάμψη 92.3″ για την ευκαιρία που της έδωσε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, να βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο των ερτζιανών.

“Ευχαριστω τον @lampsi923 που με φιλοξένησε στην ζέστη του συχνότητα για μια ολόκληρη χρονιά! Αυτο ηταν !Κυρρήσω εθνικές διακοπές”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η Αθηναϊς Νέγκα. Ραντεβού… του χρόνου, δηλαδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα