Η κινηματογραφική αφίσα που περίμενε… όλος ο πλανήτης

Ανακοινώθηκε επίσημα από τον πρόεδρο της Walt Disney Studios , Alan Horn, το πλάνο προβολών των επόμενων ταινιών Star Wars.

Θα κυκλοφορεί κάθε χρόνο από μία, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2015 με το “Episode VII”. Το νέο συμβαδίζει με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες για τις επόμενες ταινίες Star

Wars, που θα κυκλοφορούσε η Disney κάθε 2-3 χρόνια. Η ανακοίνωση έγινε πριν μερικές ημέρες στο συνέδριο CinemaCon, στο Las Vegas.

Σύμφωνα με τον Horn το “Star Wars: Episode VII” θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2015, το “Episode VIII” θα βγει το 2017 και το “Episode IX” θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019. Ενδιάμεσα από κάθε επεισόδιο, θα προβληθούν 2 spin-off ταινίες. Οι spin-off ταινίες είναι ταινίες οι οποίες έχουν ως κεντρικό ήρωα κάποιον από τους χαρακτήρες των βασικών ταινιών. Στην προκειμένη περίπτωση, οι δύο spin-off ταινίες θα έχουν η μία ως θέμα την ιστορία του Boba Fett και η άλλη την ιστορία του νεαρού Han Solo όπως πιθανολογείται, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 2016 και την δεύτερη να βγαίνει στις αίθουσες το 2018.

Ο J.J. Abrams θα είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει το “Star Wars: Episode VII”, το οποίο έχει γράψει ο Michael Arndt. Όπως είπε ο σκηνοθέτης, όλα βρίσκονται ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο και χρειάζεται πολύ υπομονή και πολύ σκληρή δουλειά απ’ όλους για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα