Νέο επεισόδιο με Στάη στην ΕΡΤ - Ποια είδηση αρνήθηκε να εκφωνήσει;

Ταραχή χθες το απόγευμα στο ραδιομέγαρο! Τι έγινε τελικά;

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής σύσκεψης του δελτίου στις 19:00, με πρωταγωνίστρια την Έλλη Στάη.

Όπως γράφει το Enimerosi24.gr, η δημοσιογράφος, παρουσία του διευθυντή ειδήσεων, Βασίλη Θωμόπουλου, της Οντίν Λιναρδάτου, του Γιώργου Ευθυμίου, της Κικής Αγγελοπούλου και άλλων στελεχών, αρνήθηκε να διαβάσει το «on» για τη δεξίωση της εβδομαδιαίας

εφημερίδας «Παρασκήνιο». Η παρουσιάστρια εκνευρισμένη μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για την εφημερίδα, αλλά και την δεξίωση, με αποτέλεσμα στο ραδιομέγαρο να σημειωθεί ταραχή.

Όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος έδωσε εντολή να τηρηθεί το σενάριο των ειδήσεων όπως είχε αποφασιστεί αρχικά. Η Έλλη Στάη λέγεται ότι επέμεινε στην αρχική της άρνηση και πρότεινε η είδηση να διαβαστεί από άλλη δημοσιογράφο. Τελικά, για να μην κορυφωθεί η κρίση και σε μια προσπάθεια να αμβλυνθεί η ένταση, ο Αιμίλιος Λιάτσος, ζήτησε να προχωρήσει κανονικά το θέμα με άλλον δημοσιογράφο – υιοθετώντας, την πρόταση της παρουσιάστριας, συμπληρώνοντας όμως, ότι θα αποφασίσει για τα συνεχή κρούσματα με την Έλλη Στάη τα επόμενα 24ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα