Η απολογία του Michael Bay για το “Armageddon”

Ο Michael Bay, ο σκηνοθέτης της πασίγνωστης ταινίας ‘Armageddon’, μίλησε μετά από τόσα χρόνια ζητώντας συγγνώμη από το κοινό για το ‘κλείσιμο’ της ταινίας μιας και αισθάνεται ότι λόγω μεγάλης πίεσης που δεχόταν τότε από την παραγωγή, αναγκάστηκε να ολοκληρώσει βιαστικά την ταινία.

«Οφείλω να απολογηθώ για το ‘Armageddon’, γιατί έπρεπε να το ολοκληρώσουμε μέσα σε 16 εβδομάδες. Ήταν μία τεράστια παραγωγή και ήταν κρίμα για την συγκεκριμένη ταινία να μη μπορεί να έχει μέχρι το τέλος της, τους ανθρώπους που θα έκαναν τη δουλειά τους έτσι όπως έπρεπε», είπε ο Bay

αναφέροντας πως αν μπορούσε, θα ξαναγύριζε ολόκληρο το τρίτο μέρος της ταινίας.

«Δυστυχώς όμως το studio μου πήρε την ταινία μέσα από τα χέρια. Ήταν τρομερό. Ο ειδικός οπτικών εφέ που είχα έπαθε νευρικό κλονισμό και έπρεπε εγώ να κάνω τη δική του δουλειά, χωρίς να την γνωρίζω σχεδόν καθόλου. Είχα ρωτήσει τον James Cameron, ‘τι κάνεις όταν πρέπει να δημιουργήσεις όλα τα εφέ μόνος σου;’, όμως ευτυχώς η ταινία τα πήγε πολύ καλά», είπε ο σκηνοθέτης.

Και όντως τα πήγε πολύ καλά αφού κέρδισε 553 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σε μία προ 3-D εποχή. Να θυμίσουμε ότι η ταινία είχε κυκλοφορήσει το 1998 και πρωταγωνιστούσαν ο Bruce Willis, ο Ben Affleck και η Liv Tyler. Από την συγκεκριμένη ταινία έγινε τεράστια επιτυχία και το τραγούδι των Aerosmith, ‘I Don’t Want to Miss a Thing’.

Σήμερα η επιτυχημένη ταινία διατίθεται σε DVD και Blu-ray.

Keywords
Τυχαία Θέματα