Η Mila Kunis στο “αμαρτωλό” μυθιστόρημα;

Δοκιμαστικές σκηνές αρχίζει να γυρίζει ο σκηνοθέτης Gus Van Sant για το “Fifty Shades of Grey”. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Van Sant γύρισε δοκιμαστικά, μία ερωτική σκηνή το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Alex Pettyfer να υποδύεται τον χαρακτήρα του βασικού ήρωα του βιβλίου, Christian Grey.

Πολλοί βέβαια θεωρούν ότι ο Van Sant δεν είναι ο κατάλληλος για να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την μεταφορά του ερωτικού μυθιστορήματος, με ρεκόρ πωλήσεων του E L James. Σύμφωνα με το ‘Wrap’, η σκηνή

που γυρίστηκε δοκιμαστικά από τον Van Sant , είναι εκείνη όπου η βασική ηρωίδα του βιβλίου, Anastasia Steele, ‘παραδίδεται’ ερωτικά για πρώτη φορά στον Christian.

Ο Alex Pettyfer από την άλλη, έχει αποδείξει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με το να προβάλλει το γυμνό του σώμα στις ταινίες που κάνει, όπως στο περσινό “Magic Mike” και στο αναμενόμενο φιλμ της Universal, ‘Endless Love’. Αυτό που ακούγεται είναι πως το ότι ο Pettyfer έπαιξε στα δοκιμαστικά του “Fifty Shades of Grey”, δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα είναι και ο τελικός πρωταγωνιστής της ταινίας.

Όσο για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, παραμένει ακόμα άγνωστο για το ποια ηθοποιός θα τον ενσαρκώσει. Τα επικρατέστερα ονόματα που έχουν ακουστεί για το ρόλο της ‘Steele’ είναι των Emma Watson, Mila Kunis και της Allison Williams. Κανένα όνομα παρόλα αυτά δεν έχει συμπεριληφθεί επίσημα στο καστ της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα