Η Doutzen Kroes και ο… δεύτερος πελαργός

Ο Άγγελος της Victoria’s secret είναι έτοιμος να ξαναζήσει τη μητρότητα, καθώς διανύει ήδη τον 6ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

“Νιώθω τέλεια” αναφέρει η 29χρονή Doutzen Kroes στο UsWeekly και συνεχίζει “Οι μόνες μου επιθυμίες είναι να μένω σπίτι και να χουζουρεύω, αλλά νομίζω ότι αυτό έχει πιο πολύ να κάνει με τον απαίσιο καιρό παρά με την εγκυμοσύνη”.

Το ολλανδικής καταγωγής μοντέλο είχε ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός μέσω Instagram τον περασμένο Φεβρουάριο,

με μια γυμνή φωτογραφία της όπου φαινόταν η μικροσκοπική κοιλιά της.

“Δεν είχα καθόλου ενδοιασμούς γι’ αυτό” προσθέτει αναφερόμενη στη γενναία αυτή κίνηση “Το ανθρώπινο σώμα είναι όμορφο όχι μόνο αισθητικά αλλά και για όλα όσα μπορεί να φέρει εις πέρας”

Η Kroes, που έχει ήδη ένα γιό, τον 3χρονο Phyllon, αποκάλυψε στο UsWeekly ότι αυτή τη φορά εκείνη και ο σύζυγός της DJ Sunnery James περιμένουν κοριτσάκι. Το πολυάσχολο μοντέλο δηλώνει τρισευτυχισμένο και δίνει μεγάλη σημασία στο να είναι υγιείς εκείνη και το έμβρυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. “Πίνω οπωσδήποτε ένα χυμό κάθε πρωί για να αρχίσει καλά η μέρα μου. Επίσης, φροντίζω να διατηρώ το σώμα μου σε μία καλή κατάσταση και ξεκίνησα ένα πρόγραμμα γυμναστικής, σχεδιασμένο ειδικά για εγκύους” συμπληρώνει η Kroes που δε φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει το “εργαλείο” της δουλειάς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα