Γκαιμπελικές μέθοδοι…

Σήμερα ο λόγος μου είναι άκρως αιρετικός,αλλά τι να γίνει,σ’ ένα νόμισμα πάντα υπάρχουν δύο όψεις.

Ναι,η Χρυσή Αυγή είναι μια βρωμοπαρέα λούμπεν στοιχείων -θέλετε να την πείτε και συμμορία πείτε την – αλλά όχι και νεοναζί,μάλλον …νεοχαζοί είναι.Γιατί αν ήταν κάτι διαφορετικό θα πρόσεχαν ακόμη και το μισό βηματισμό τους.Τώρα όμως,με αφορμή μια κόντρα γειτονιάς για ένα ποδοσφαιρικό μάτς,κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία κι έχουν αναγάγει το θέμα σε μείζον πολιτικό.Κι εδώ διερωτώμαι,μήπως αυτή η

συγκυρία βολεύει κάποιους γι αυτά πού ίσως μας επιφυλάσσουν,γι αυτά πού έρχονται ;

Αν ήσαν νεοναζί με το ανάλογο ιδεολογικό υπόβαθρο θα είχαν άλλο λόγο και σοβαρές αντιδράσεις,δεν θα επιδεικνύοντο μ’ αυτούς τους ψευτολεονταρισμούς.

Μέσα από αυτή την ιστορία ανακύπτει,για μένα, ένα άλλο σοβαρώτερο θέμα.Το σύστημα τούς χαρακτηρίζει νεοναζί,αλλά είναι αυτό ,πού με αιχμή του δόρατος όλα τά μέσα ενημέρωσης – έντυπα και ηλεκτρονικά – χρησιμοποιεί, μέσα από έναν απερίγραπτο ορυμαγδό, γκαιμπελικές μεθόδους των ναζί !

Βομβαρδισμός ειδησεογραφίας.Πρωτοσέλιδα επί πρωτοσέλιδων,κι εκπομπές επί εκπομπών.Από τη μία ώρα ενός τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων τά 50 λεπτά και παραπάνω αφιερώνονται στη Χ,Α. και στο υπόλοιπο δεκάλεπτο όλη η υπόλοιπη ελληνική και ξένη ειδησεογραφία,φάε Χρυσή Αυγή να χορτάσεις.Ε, το βαριέμαι βρέ παιδιά.

Οσο για το υπόλοιπο σύστημα, βρήκε την ευκαιρία να αποδυθεί σε κυνήγι μαγισσών.Οποιοι δεν τού είναι αρεστοί,τους κολλάει μια ρετσινιά κι αυτομάτως εξοστρακίζονται.Τούς ψάχνουν για τατουάζ,ψάχνουν και τά ερμάρια τους.Στό τέλος επιστρατεύουν και τους…εφέδρους.

Η Δημοκρατία προστατεύεται μόνον με πρόοδο και προκοπή και όχι με εκατομμύρια ανέργους και χιλιάδες αυτοκτονίες πού αποκρύπτονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα