Φονική ουσία σε επιστολή προς Γερουσιαστή των ΗΠΑ!

Άκρως δηλητηριώδης ουσία ανακαλύφθηκε σε επιστολή που εντοπίστηκε στο γραμματοκιβώτιο Γερουσιαστή των ΗΠΑ. Ακόμα είναι άγνωστο αν το συμβάν σχετίζεται με την επίθεση στη Βοστώνη.

Παραλήπτης της επιστολής ήταν ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Roger Wicker του Μισισιπή. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η επιστολή που βρέθηκε σε γραμματοκιβώτιο έξω από το Κογκρέσο, περιείχε μια λευκή, σπυρωτή ουσία, η οποία μετά από ελέγχους αποδείχθηκε ότι ήταν άκρως επικίνδυνη. Στις έρευνες συμμετέχει πλέον και το FBI.

Όπως

αναφέρει το περιοδικό «Politico», η επιστολή φέρεται να έχει αποστολέα συνήθη ύποπτο, ο οποίος έχει πολλές φορές κατά το παρελθόν απευθύνει γράμματα σε μέλη του Κογκρέσου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μία μόλις ημέρα μετά την φονική επίθεση στη Βοστώνη, γεγονός που προκαλεί αμφιβολίες για το εάν πρόκειται περί σύμπτωσης.

Θυμίζουμε ότι λίγο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη το 2001, ανακαλύφθηκαν πολλές επιστολές που περιείχαν άνθρακα, οι οποίες αποστέλλονταν σε μέλη του Κογκρέσου και κυβερνητικές Αρχές. Πέντε άνθρωποι έχασαν έτσι τη ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα