Επιστροφή στην πατρίδα για τη Nicole Kidman

Η παραγωγή του ανεξάρτητου δράματος μυστηρίου “Strangerland” με πρωταγωνιστές τη Nicole Kidman, το Joseph Fiennes, και το Hugo Weaving ξεκινάει γυρίσματα αυτή τη βδομάδα στο Σίδνεϋ και θα ακολουθήσουν κι άλλα σε Canowindra και Broken Hill.

Το φιλμ επικεντρώνεται στην ιστορία της Catherine (Kidman) και του Matthew

Parker (Fiennes) των οποίων η σχέση φτάνει στα όρια με την εξαφάνιση των δύο έφηβων παιδιών τους στην αυστραλιανή έρημο. Το μυστήριο έρχεται να διαλευκάνει ο αστυνομικός που ηγείται της έρευνας (Weaving) και θα δράσει καταλυτικά στη σχέση του ζευγαριού.

“Πάντα ψάχνω για το καλύτερο σενάριο για να γυρίσω στην Αυστραλία. Τι στιγμή που διάβασα το σενάριο του Strangerland ήξερα ότι δε θα μπορούσα να αρνηθώ πόσω μάλλον όταν πρόκειται να δουλέψω με τον Joseph Fiennes και τον Hugo Weaving” δήλωσε η Kidman.

Ο Andrew Mackie από την εταιρία διανομής της ταινίας Transmission Films ανέφερε “Είναι εξαιρετικό να συνεργάζεσαι με τη Nicole Kidman στο πρώτο της ανεξάρτητο φιλμ σε ένα τόσο κααλογραμμένο σενάριο και με το δημιουργικό όραμα της σκηνοθέτιδας Kim Farrant και των Naomi Wenck και Macdara Kelleher. Η εταιρία μας είναι πολύ περήφανη που θα κάνει τη διανομή”

Το φιλμ είναι αυστραλο-ιρλανδικής παραγωγής, με τη συμμετοχή των εταιριών Dragonfly Pictures, Fastnet Films, Worldview Entertainment, Screen Australia, Screen NSW και Irish Film Board.

Keywords
Τυχαία Θέματα