Επιλεκτική αγωνία… για τον Ολυμπιακό

Οι Ζωσιμάδες είναι ένα ακατάλληλο γήπεδο για αγώνες επιπέδου Superleague. Ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο και γνωστό σε όλους. Οι συνθήκες δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο όταν καιρικά φαινόμενα όπως η εκτεταμένη βροχόπτωση ή χιονόπτωση επιβαρύνουν τον αγωνιστικό χώρο, που με την πάροδο του χρόνου, κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης, ολοένα και χειροτερεύει. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το θέμα παίρνει τέτοιες διαστάσεις μόνο όταν αντίπαλος είναι ο Ολυτμπιακός.

Στο ίδιο γήπεδο έχουν αγωνιστεί όλες οι ομάδες της λίγκας.

Το πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Πανθρακικό πραγματοποιήθηκε κάτω από άθλιες συνθήκες. Κανένας όμως, πριν ή μετά, δεν έδωσε τόση έμφαση στο γεγονός. Γιατί, οπαδικές και μη, εφημερίδες ασχολούνται και κόπτωνται τόσο πολύ τώρα, παραμονές του αγώνα Κυπέλλου της τοπικής ομάδας με τον Ολυμπιακό; Οι αθλητές των άλλων ομάδων δεν κινδυνεύουν να τραυματιστούν υπό αυτές τις συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα ποδοσφαίρου; Αναλύσεις για το αποστραγκιστικό σύστημα, αναφορά στις προβλέψεις καιρού για την ώρα του ματς και σελίδες ολόκληρες να γεμίζουν με ρεπορτάζ για το γήπεδο και την επικινδυνότητά του.

Επιτέλους πια! Αναζητούμε την εύκολη δικαιολογία σε μια πιθανή αποτυχία; Ψάχνουμε για υποτιθέμενους «ήρωες» σε μια επικήμενη νίκη, κάτω από δύσκολες προϋποθέσεις; Επιζητούμε σκέψη για αναβολή του παιχνιδιού; Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον ντόρο που γίνεται για ένα θέμα που δεν μας προέκυψε ξαφνικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα