Έγκυος ηθοποιός του “Homeland”

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η ηθοποιός του ‘Homeland’ Morena Baccarin από τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη σύζυγό της, Austin Chick.

Όπως αναφέρει το ‘People’, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν η εγκυμοσύνη της 33χρονης Morena θα επηρεάσει την πλοκή του τρίτου κύκλου της σειράς ‘Homeland’, αν και σε πολλούς θα άρεσε αυτή η ιδέα.

Η Βραζιλιάνα ηθοποιός και ο σκηνοθέτης παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 2011 και σε δηλώσεις που είχε κάνει η ηθοποιός πριν λίγο καιρό, έλεγε πόσο χαρούμενη νιώθει που στην πραγματικότητα ο γάμος της είναι πολύ ευτυχισμένος σε αντίθεση με αυτόν που ‘έχει’ στη σειρά

με τον παρτενέρ της Damian Lewis.

Η όμορφη Βραζιλιάνα μίλησε για το πώς καταφέρνει να διατηρεί το γάμο της ευτυχισμένο παρά το γεγονός ότι δουλεύει πάρα πολλές ώρες.

«Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Αν φροντίζεις να μιλάς πολύ και να μη χάνεις κομμάτια από τη ζωή και την καθημερινότητα με τον σύντροφό σου, τότε δεν διατρέχεις κίνδυνο. Το παν είναι να μην δημιουργηθούν ‘κενά’ γιατί μετά είναι δύσκολο να ‘ενώσεις’ τα κομμάτια».

Keywords
Τυχαία Θέματα