Εγκατέλειψε το ‘American Idol’ ο Randy Jackson

Ο Randy Jackson αποφάσισε να εγκαταλείψει το ‘American Idol’ μετά από 12 χρόνια.

Ο 56χρονος μουσικός παραγωγός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός original κριτής στην κριτική επιτροπή του show, Πήρε την απόφαση να μην πάρει μέρος στην επόμενη σεζόν της εκπομπής γιατί θέλει να εστιάσει σε άλλα ενδιαφέροντά του.

Όπως δήλωσε στο E!News, θεωρεί πως μετά από 12 χρόνια στο ‘American Idol’ είναι πια καιρός

να αποσυρθεί. «Χαίρομαι πολύ που οι εναλλαγές μεταξύ τηλεόρασης και μουσικής πήγαν τόσο καλά στην καριέρα μου και σίγουρα αυτή η θέση ήταν μια ευκαιρία ζωής, όμως τώρα θέλω να εστιάσω στην εταιρεία μου ‘Dream Merchant 21’ και σε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις», δήλωσε ο Jackson.

Πληροφορίες θέλουν τελευταία, η Fox να σκοπεύει να αντικαταστήσει και τους 4 κριτές –τον Randy,την Mariah Carey, την Nicki Minaj και τον Keith Urban- με τους Justin Bieber, Selena Gomez, Pink και Diddy. Τα αφεντικά της Fox πιστεύουν ότι οι κριτές δεν ‘βγάζουν’ την επιθυμητή χημεία μεταξύ τους και γι αυτό σκέφτονται να τους αντικαταστήσουν όλους για την επόμενη σεζόν.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η νέα ‘dream team’ θα είναι η ιδανική για το show μιας και όλοι ξέρουν ότι ο περισσότερος κόσμος δύσκολα θα αντισταθεί να παρακολουθήσει την εκπομπή ξέροντας ότι μες στην κριτική επιτροπή θα βλέπουν τον Justin Bieber στο πλευρό της Selena Gomez.

Keywords
Τυχαία Θέματα