Δημοσιεύτηκε νέα ιστορία Harry Potter

Οι θαυμαστές του Harry Potter μπορούν να ενθουσιαστούν. Η J.K. Rowling έκανε τη χάρη στους φαν και τους έδωσε την ευκαιρία να ρίξουν άλλη μια ματιά στη ζωή των αγαπημένων ηρώων της, Harry, Ron και Hermione.

Αυτή είναι η πρώτη ιστορία του αγαπημένου μάγου τα τελευταία εφτά χρόνια και βρίσκει τον Harry ηλικιακά γύρω στα 30 του χρόνια. Είναι γραμμένη σε ύφος κουτσομπολίστικης στήλης από τον χαρακτήρα Rita Skeeter που πολύ καλά θυμούνται

οι θαυμαστές της σειράς βιβλίων και ταινιών.

Ο αγαπημένος ήρωας βρίσκεται με ένα μυστηριώδες κόψιμο στο μάγουλο και μερικές γκρίζες τρίχες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα μαλλιά του. Η συγγραφέας αναφέρει επίσης ότι τα μαλλιά του Ron έχουν ελαφρώς αραιώσει.

Οι τρεις ήρωες δουλεύουν τώρα στο Υπουργείο Μαγείας, και μάλιστα η Ερμιόνη ως αναπληρώτρια επικεφαλής του Τμήματος Σωστής Επιβολής του Μαγικού Νόμου.

Η νέα ιστορία δημοσιεύτηκε στο site Pottermore – το οποίο όπως ήταν φυσικό ‘κράσαρε’- ως μέρος των ιστοριών του Quidditch World Cup, ιστορίες που η Rowling φρόντισε να συμπίπτουν με τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Εκπρόσωπος είπε στο Bookseller.com ότι η Rowling δεν έχει σκοπό να γράψει άλλο βιβλίο ‘Harry Potter’ και η ιστορία αυτή θα περιοριστεί στο συγκεκριμένο site.

Keywords
Τυχαία Θέματα