Δεν πληρώνει τον de la Rua η Shakira

Αποζημίωση 250.000.000 δολαρίων ζητά ο Antonio de la Rua, πρώην σύντροφος της Shakira, από την τραγουδίστρια, ισχυριζόμενος ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχημένης της καριέρας οφείλεται σε εκείνον.

Ο Antonio de la Rua με τον οποίο η Shakira χώρισε το 2011 και είχε δεσμό για περίπου 10 χρόνια, είναι γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής και σήμερα κάνει

μήνυση στην πασίγνωστη τραγουδίστρια απαιτώντας αυτό το τεράστιο ποσό. Ο De la Rua ισχυρίζεται ότι η όμορφη Κολομβιανή οφείλει να τον ευγνωμονεί για δύο από τις μεγάλες επιτυχίες της, το “Hips Don’t Lie” και το “Waka Waka”, τα οποία όπως λέει ήταν δικές του εμπνεύσεις.

Η Shakira από την άλλη κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της πως είναι μία γυναίκα αυτοδημιούργητη και πως ο πρώην της, δεν έχει κανένα δικαίωμα στην περιουσία της. Προσθέτει επίσης ότι ήταν ήδη μία διάσημη τραγουδίστρια όταν γνώρισε τον De La Rua το 2000. Η τραγουδίστρια διαφωνεί με τους ισχυρισμούς του πρώην συντρόφου της που αυτοαποκαλείται ‘προσωπικός της συνεργάτης’ και δηλώνει πως ο De La Rua ήταν απλά ένας ακόμη σύμβουλός της.

Η Shakira θέλοντας να γίνει πιο σαφής, δηλώνει πως ο μοναδικός λόγος που τότε είχε προσλάβει τον πρώην της, ήταν καθαρά από λύπηση.

«Παρόλο που είχε σοβαρές ελλείψεις γνώσεων και εμπειρίας στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αποφάσισα έπειτα από δική του παράκληση, να τον εμπλέξω σε κάποια θέματα της δουλειάς μου μιας και εκείνο το διάστημα ήταν άνεργος», δήλωσε η Shakira η οποία έχει προχωρήσει κι εκείνη σε μήνυση κατά του πρώην της , καταγγέλλοντάς τον για υπεξαίρεση 3 εκατ. δολαρίων από τα χρήματά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα