Δεν μας ταιριάζει η βολική θέση του καναπέ

Οι περισσότεροι με ρωτάνε με απορία γιατί πάω να “μπλέξω” με το κομμάτι της πολιτικής αφού η πιο συνηθισμένη στάση για έναν νέο της δικής μου ηλικίας θα ήταν να διαλέξω την αδιαφορία προς τα κοινά. Σε μία περίοδο απαξίωσης κάθε πολιτικής βαθμίδας αποφάσισα να κινηθώ κόντρα στο ρεύμα και να προσπαθήσω ώστε να σταματήσουν να παίρνουν πλέον οι άλλοι τις αποφάσεις για την δική μας ζωή. Το προσπαθώ γιατί το πιστεύω και γιατί αισθάνομαι ότι έχω να προσφέρω ως νέος και άφθαρτος άνθρωπος που δεν έχω απώτερο προσωπικό όφελος αν εκλεγώ, έχω όμως όρεξη, κέφι, νεανικό αυθορμητισμό και αγάπη για την πόλη

που μεγάλωσα και ζω την Κηφισιά.

Έχω την τιμή να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του κ. Νίκου Χιωτάκη στην Κηφισιά, στην δική μας Κηφισιά που ονειρεύομαι καλύτερη και ακόμα πιο όμορφη. Έχω κοινό όραμα με τον κάθε ένα συμπολίτη μου, θέλουν και θέλω πράσινο, θέλουν και θέλω πολιτισμό, θέλουν και θέλω καθαριότητα και ποιότητα ζωής. Είμαι κοινωνιολόγος, δουλεύω από τα 18 μου χρόνια, προετοιμάζω το μεταπτυχιακό μου και ζω και κινούμε στις γειτονιές της Κηφισιάς και γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής μου.

Πιστεύω ότι η βολική θέση του καναπέ δεν ταιριάζει σε εμάς τους νέους, πρέπει να βγούμε μπροστά και να δηλώσουμε το παρόν, να ακουστεί η φωνή μας και να προσπαθήσουμε για τον τόπο μας. Πρέπει να στηρίξετε τους νέους και να θυμάστε ότι όσο υπάρχουν νέοι που ασχολούνται με τα κοινά ανθίζει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν η αλλαγή που θέλουμε να δούμε από τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα