Δεν αστειεύεται ο Στερν

Θα το πληρώσουν και μάλιστα ακριβά οι Σπερς το. χουνέρι που έκαναν στον Ντέιβιντ Στερν και γενικότερα στους απανταχού φίλους του ΝΒΑ. Για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί, ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαϊάμι Χιτ τους Ντάνκαν, Πάρκερ, Τζινόμπιλι και Γκριν, δίνοντας εντολή αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Μάτζικ στο Ορλάντο να επιστρέψουν πίσω στο Σαν Αντόνιο.

Και μπορεί οι Τεξανοί να παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί χάνοντας στα τελευταία

δευτερόλεπτα από τους πρωταθλητές, το γεγονός όμως πως οι σούπερ σταρς της ομάδας δεν αγωνίστηκαν έχει εξοργίσει τον κομισάριο της λίγκα.

Η αναμέτρηση άλλωστε μεταδόθηκε σε όλες της ΗΠΑ, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι συμπεριλαμβάνεται από τη Χιτ μέσα στα δέκα καλύτερα τη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με τους αγώνες απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους ή αν θέλετε καλύτερα όχι τόσο εμπορικούς.

Ήδη ο Στερν έχει προαναγγείλει την παραδειγματική τιμωρία των Σαν Αντόνιο Σπερς και όλα δείχνουν πως ο ιδιοκτήτης της ομάδς Πίτερ Χολτ θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη

Keywords
Τυχαία Θέματα