Χαρακόπουλος: Η έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα αναβάλλεται

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει θλιβερή συνέχεια των πιο αναχρονιστικών πολιτικών αντιλήψεων που δεν επέτρεψαν τα προηγούμενα χρόνια να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις.

Η Αξιωματική
Αντιπολίτευση είναι σήμερα φορέας των χειρότερων παραδόσεων λαϊκιστικής αντίληψης, κολλημένος στην ιδεοληψία του παρελθόντος.Οι μεγαλόστομες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνοδεύονται από οποιοδήποτε ρεαλιστικό σχέδιο.
Οι θέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πείθουν ούτε και τα διακεκριμένα στελέχη τους. Οι υποσχέσεις του δεν έχουν αντίκρυσμα, διότι λεφτά δεν υπάρχουν. Η κότα με τα χρυσά αυγά έμεινε στα παραμύθια.Η βελόνα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεχώς κολλημένη στο “όχι σε όλα”. Δυστυχώς, όμως σε όσους ονειρεύονται Οκτωβριανές, Σεπτεμβιανές, Νοεμβριανές επαναστάσεις, ο λαός δεν τους ακολουθεί και η έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα αναβάλλεται επ’ αόριστον”, σημείωσε μεταξύ άλλων με την ομιλία του στη Βουλή ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα