"Μάχη" αποδείξεων στο Βικελίδης

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 19:30-Novasports 1, με τις δύο ομάδες να θέλουν την επιστροφή στις νίκες.

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Άρης θέλει να δείξει χαρακτήρα στο πρώτο πολύ δύσκολο παιχνίδι που καλείται να δώσει φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κόντρα σε έναν αντίπαλο τόσο σε καλή
αγωνιστική κατάσταση όσο και με ειδικό βάρος φανέλας.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως μετά την ήττα μέσα στη Λεωφόρο από τον Ολυμπιακό καλούνται να αντιδράσουν. Οι πράσινοι πάνε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη, παρά τις απουσίες στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Νταβίντ Αγκάνθο όσο και τον Σαλόζε Ουντότζι. Ωστόσο δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Έλσνερ και Οικονομόπουλο, όπως και στους τραυματίες Βασίλη Τριανταφυλλάκο και Ανδρέα Ηρακλή που έμειναν εκτός αποστολής.

Στον Παναθηναϊκό, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Άρη έμεινε ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος ακολούθησε την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και «κόπηκε» από τον Γιάννη Αναστασίου, όπως και οι Αποστολόπουλος και Σπυρόπουλος που έκαναν επίσης ατομικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο Κέρκυρας. Ο έμπειρος ρέφερι θα έχει για βοηθούς του, τους κ. Γεωργιάδη από την Κοζάνη και Κούλα Χασάν από την Ξάνθη.
Keywords
Τυχαία Θέματα