Από το “Lost” στο “Hobbit” η Evangeline Lilly

Όταν το ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου, θα δούμε ένα νέο πρόσωπο ανάμεσα στους κατοίκους της Μέσης Γης.

Η ‘Tauriel’, είναι ένα Ξωτικό-πολεμιστής την οποία θα υποδύεται η Evangeline Lilly, γνωστή από το ‘Lost’.

«Πρόκειται για μία αδίστακτη και σκληρή γυναίκα, η οποία δεν διστάζει στιγμή να σκοτώσει», λέει η Lilly για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει και προσθέτει πως διαφέρει

πολύ από την εικόνα των Ξωτικών που είχαμε συνηθίσει στα πρώτα ‘Lord Of The Rings’, μιας και δεν θυμίζει καθόλου την Arwen ή την Galadriel ή τον Legolas. Έχει ένα πιο επαναστατικό χαρακτήρα για τον κόσμο των Ξωτικών.

Το νέο Ξωτικό της ιστορίας, δεν υπάρχει φυσικά πουθενά μέσα στο βιβλίο του Tolkien, ή σε οποιοδήποτε άλλο βιβλίο του συγγραφέα. Ο σκηνοθέτης Peter Jackson και οι σεναριογράφοι του, Fran Walsh και Philippa Boyens, επινόησαν αυτόν τον χαρακτήρα προκειμένου να μεγαλώσουν λίγο τον κόσμο των Ξωτικών αλλά και για να φέρουν μία πιο θηλυκή ενέργεια στο –μέχρι στιγμής- πιο αρσενικό καστ του Hobbit.

Πέρα από τον πιο ‘σκληρό’ της χαρακτήρα όμως, η Tauriel θα έχει και το δικό της love story μέσα στη ταινία όπως είπε η Lilly, για το οποίο όμως δεν ήθελε να αποκαλύψει περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα