Απειλούν τη Miley Cyrus θαυμαστές άλλων στάρλετ

Εξοργισμένη φαίνεται πως είναι η Miley Cyrus με τα σχόλια των θαυμαστών της Selena Gomez και της Taylor Swift.

Η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει αγανακτισμένη πια με το γεγονός ότι δέχεται κακόβουλα σχόλια από τους θαυμαστές των δύο συναδέλφων της, σχόλια τα οποία κάποιες φορές αγγίζουν μέχρι και ‘ευχές’ θανάτου για το πρόσωπό της!

Μέσω

της σελίδας της στο Twitter λοιπόν ζήτησε από τους φανατικούς θαυμαστές να μην γίνονται τόσο ψυχωτικοί με το θέμα και ανέφερε ότι σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει ο κόσμος, οι τρεις καλλιτέχνιδες έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων έγραψε: «Καθημερινά διαβάζω από θαυμαστές των Gomez ή Swift, φριχτά πράγματα για μένα- με πιο άσχημα αυτά για θάνατο. Σας παρακαλώ να σταματήσετε. Δεν υποστηρίζετε έτσι τον τραγουδιστή που αγαπάτε, με το να εύχεστε να πάθει κακό κάποιος άλλος καλλιτέχνης. Οι δικοί μου θαυμαστές με υποστηρίζουν και με κάνουν να νιώθω περήφανη, με το να αγαπάνε εμένα και τη μουσική μου. Όχι με το να εύχονται να πεθάνουν κάποιοι συνάδελφοί μου. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να σταματήσετε. Εμείς μεταξύ μας είμαστε φίλες. Γιατί δεν προσπαθείτε να γίνετε κι εσείς?»

Keywords
Τυχαία Θέματα