«Αντεπίθεση» μοντέλων από τη Chevrolet

Πέντε συν ένα μοντέλα θα λανσάρει μέσα στους επόμενους μήνες στην Ελλάδα η Chevrolet, δημιουργώντας πλέον μια πληρέστατη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες. Στην ουσία πρόκειται για κάποια αυτοκίνητα που ήδη τα γνωρίζουμε, όμως έπειτα από τις… παρεμβάσεις της Chevrolet θα επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους στην αγορά, αλλά και για κάποια καινούρια.

Η αρχή θα γίνει από τα τέλη Νοεμβρίου, όταν και θα βρίσκονται στις εκθέσεις της Chevrolet το «φρεσκαρισμένο» Spark, το τετράθυρο Cruze με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,7 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους, το πεντάθυρο Cruze με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,4 λίτρων με τα 140 άλογα και το Orlando που θα «φορέσει» το ίδιο μηχανικό σύνολο με το πεντάθυρο Cruze.

Τον Ιανουάριο του 2013 θα εισαχθεί και στη χώρα μας η έκδοση station wagon του Cruze, επίσης με τον υπερτροφοδοτούμενο 1.400άρη κινητήρα των 140 ίππων, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα θα έρθει και το Trax, η νέα προσπάθεια της Chevrolet σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία, αυτή των μικρών SUV…

Keywords
Τυχαία Θέματα