O Channing Tatum… ανησυχεί για τον Justin Bieber

Μία συνέντευξη στο Vanity Fair, για το οποίο έγινε κι εξώφυλλο, έδωσε ο Channing Tatum.

Ο 33χρονος ηθοποιός που πρόσφατα έγινε και μπαμπάς, εξομολογήθηκε στην συνέντευξή του πόσο ευγνωμονεί τους φίλους του για το ότι τον βοήθησαν να παραμείνει ‘προσγειωμένος’, παρά την επιτυχία που έχει σημειώσει ως ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια.

«Κάποιος είχε πει, ότι σε όποια ηλικία γίνεις διάσημος, σ’ αυτή μένεις για πάντα. Γιατί από αυτό το σημείο κι έπειτα, παύεις να είσαι φυσιολογικός πολίτης», είπε ο Tatum αναφέροντας

ότι κι ο ίδιος πέρασε πολύ δύσκολα τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, μέχρι να γίνει διάσημος.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων, που γνωρίζουν πολύ πρόωρη φήμη, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Justin Bieber. Είπε πως ανησυχεί για τον νεαρό τραγουδιστή που ενώ έχει απίστευτο ταλέντο, δείχνει ότι μπορεί να πέσει πολύ εύκολα σε παγίδες της ηλικίας του εξαιτίας της μεγάλης φήμης που έχει ήδη αποκτήσει, αφού κανείς δεν του έχει ζητήσει να λειτουργεί πιο υπεύθυνα ως άτομο.

Ο Tatum δεν είναι ο πρώτος που εκφράζει την ανησυχία του για τον 19χρονο τραγουδιστή. Πριν μερικές εβδομάδες και ο Joey Fatone, είχε δηλώσει ότι είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις το ‘μικρόβιο’ της διασημότητας, ειδικά όταν ξέρεις ότι βρίσκεσαι στην κορυφή από τόσο νεαρή ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα