O Bradley Cooper… μετά το “Hangover”

Για όλα σχεδόν μίλησε ο Bradley Cooper σε συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές ημέρες στο ‘Huffington Post Entertainment’.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ‘κλείσιμο’ της τριλογίας του ‘Hangover’, για την αποχώρησή του την τελευταία στιγμή από την ταινία ‘Jane Got a Gun’ αλλά και για την νέα του δουλειά “American Hustle” όπου θα συμπρωταγωνιστεί με τον Christian Bale.

Για

το τέλος του Hangover ο ηθοποιός είπε πως η συγκεκριμένη δουλειά του έχει αφήσει μέσα του μία γλυκιά νοσταλγία για τις στιγμές που μοιράστηκε με τους συμπρωταγωνιστές του, λέγοντας πως αυτό ήταν ένα κεφάλαιο που έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει, όπως κάθε κεφάλαιο στη ζωή μας που έχει αρχή, μέση και τέλος.

Για την συνεργασία του με τον Christian Bale είπε πως αισθάνεται πολύ τυχερός που δουλεύει ξανά μαζί του, μιας και τον θεωρεί έναν από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του και ελπίζει το “American Hustle” να είναι τόσο θαυμάσιο και να αρέσει στο κοινό, όσο φαντάζεται ο ίδιος.

Όσο για την αποχώρησή του από το γουέστερν ‘Jane Got a Gun’, είπε πως ο λόγος που τον έκανε να αρνηθεί τον ρόλο του, ήταν γιατί από την αρχή της παραγωγής είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα τα οποία του έδιναν την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη δουλειά θα τον δυσκόλευε πάρα πολύ. Από το γεγονός ότι άλλαζε συνέχεια σκηνοθέτη, μέχρι το ότι οι συνθήκες των γυρισμάτων θα ήταν εξαντλητικές για εκείνον.

Αν και δεν ανήκει πλέον στο καστ της ταινίας, δηλώνει με σιγουριά πως το συγκεκριμένο φιλμ θα κάνει μεγάλη επιτυχία λόγω των αξιόλογων συντελεστών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα