H Eva Mendes δεν θέλει να… εκτίθεται (photos)

Ένα κοντινό στο πρόσωπο της Eva Mendes κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Flare για το τεύχος Μαΐου.

Εκτός από τη φωτογράφηση, η 40χρονη ηθοποιός παραχώρησε και συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τα αποκαλυπτικά ρούχα: “Δεν μ’ αρέσει όταν πρέπει να προωθήσω την εικόνα μου. Νιώθω σα να είμαι έκθεμα. Δεν είναι ότι είμαι ενάντια στα αισθησιακά σύνολα, τα έχω φορέσει στο κόκκινο χαλί ή και αλλού, αλλά όταν φωτογραφίζομαι με αυτά πάντα το μετανιώνω. Για

‘μένα αυτός είναι ο εύκολος δρόμος. Όταν φοράω κάτι πιο αποκαλυπτικό σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είμαι πιο δημιουργική”

Για τα διάσημα χτενίσματά της με μαντήλια: “Είναι ένας εύκολος τρόπος για ‘μένα να νιώθω συμμαζεμένη ακόμα και αν δεν είμαι. Ένα είδος κασκόλ ή ένα μίνι τουρμπάν ολοκληρώνει ένα όχι και τόσο πετυχημένο σύνολο και το εξευγενίζει λίγο.”

Για την επιλογή των ρούχων της: “Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μέρας μου το τι επιλέγω να φορέσω και τι προβάλλω στον κόσμο. Πρέπει όμως επίσης να θυμάμαι ότι ο φωτογραφικός φακός μπορεί να με πετύχει στο βενζινάδικο!”

Για τις κριτικές της μαμάς της: “Είναι κατά κανόνα πολύ ακριβής. Αν δεν της αρέσει κάτι, μπορώ συνήθως να δω γιατί: δε θα “γράφει” καλά ή δε θα εφαρμόζει όπως θα έπρεπε”

Αναλυτικά το θέμα στο www.flare.com

Keywords
Τυχαία Θέματα